Ugrás a tartalomra
audiovisual.ec.europa.eu

Oliver Varhelji pohvalio sastanak sa predsedništvom BiH

2020.09.30
19:49
Forrás
Pannon RTV
Evropski komesar iz Mađarske pozdravio zalaganja BiH za dobijanje statusa kandidata.

Evropski komesar Oliver Varhelji, zadužen za proširenje EU, sastao se u Briselu sa tročlanim predsedništvom Bosne i Hercegovine. Varhelji je nakon sastanka sa Šefikom Džaferovićom, Miloradom Dodikom i Željkom Komšićem objavio na tviteru da je diskusija bila obećavajuća. On je podržao predanost za implementaciju 14 prioritetnih tačaka kako bi BiH dobila status kandidata.    

Oliver Varhelji
evropski
komesar
proširenje
BiH
Bosna i Hercegovina

Najnovije

16:27

Struja od novembra skuplja za 8 odsto

Savet Agencije za energetiku dao je saglasnost na povećanje cene struje od 1. novembra za 8 odsto, saznaje RTS. Kilovat-sat struje za domaćinstva i male kupce biće 10,26 dinara, sa PDV-om 14,29 dinara. Struja je prethodno poskupela 1. maja.
16:12

Izbori 17. decembra?!

Prema pisanju pojedinih medija, Srpska napredna stranka je donela odluku da tog datuma u Srbiji budu održani parlamentarni, pokrajinski i beogradski izbori, kao i izbori u nekim opštinama.
18:19, Frissítve: 19:26

Sa dronovima i robotima za napredak učenika

Rotari klubovi Beograda i Novog Sada donirali su 200 dronova i 200 robota informatičkim sekcijama u vojvođanskim školama, i to u okviru projekta pod nazivom „Za lepšu školu”. U isto vreme renoviran je i nameštaj u 25 vojvođanskih vrtića.

Najčitanije

33. Berbanski dani u Horgošu

Izložbom proizvoda i svečanim kulturnim programom su započeli 33. Berbanski dani u Horgošu. Narednih dana u naselju će se prikazati brojni programi, posetioce očekuju sportski sadržaji, takmičenje u kuvanju, vašar, koncerti.