Ugrás a tartalomra

Oprez – pljuskovi

2017.06.05
18:59
Zbog moguće provale oblaka u više oblasti istočne Mađarske oglašen je drugi stepen meteo alarma u ponedeljak posle podne
Zbog moguće provale oblaka u više oblasti istočne Mađarske oglašen je drugi stepen meteo alarma u ponedeljak posle podne. Na ovim područjima u narednih nekoliko časova moguće se obilni kratkotrajni pljuskovi. Upozorenje se do ponoći odnosi na okruge Bekeš, Čongrad, Hajdu-Bihar i Sabolč-Satmar-Bereg. U ovim oblastima moguće su intenzivne nepogode, sa obilnom kišom, a prognozira se i da za kratko vreme može pasti i 50 milimetara kiše.
Mađarska
pljuskovi
upozorenje

Najnovije

12:51

Omladinski kamp u Senti

U Senti je u izvanrednoj atmosferi realizovan od strane senćanskog Istorijskog arhiva i Nacionalnog istorijskog spomen-parka u Opustaseru zajednički priređeni kamp namenjen mađarskim i vojvođanskim srednjoškolcima.
18:09, Frissítve: 19:56

TSC brusi formu pred početak sezone

Fudbaleri iz Bačke Topole su do sada bili na pripremama u Sloveniji, gde su odigrali nekoliko utakmica. U ekipi su i dalje velika očekivanja, njihov cilj je da sledeće sezone prvenstvo završe na trećem mestu.

Najčitanije

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!