Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

Oproštaj od Marte Feldi

2019-07-12
19:00
Forrás
Pannon RTV
Prijatelji, poznanici, kolege oprostili su se danas od nje u Velikoj većnici Gradske kuće.

Od iznenadno preminule Marte Feldi u Velikoj većnici Gradske kuće u Subotici oprostili su se danas kolege, poznanici, njeni prijatelji i članovi porodice.

Nakon minuta ćutanja, Timea Horvat, zamenica gradonačelnika Subotice govorila je o tome sa kolikim gubitkom se suočava zajednica kada izgubi izuzetnu osobu kao što je bila Marta Feldi. Naglasila je: njena profesija, društvene aktivnosti, vezanost za mesto življenja, požrtvovani rad i njena ličnost bili su za primer.

Balint Juhas, rukovodilac Fondacije Prosperitati prisetio se kako je Marta Feldi bila čuvena po svojoj mladalačkoj eruptivnoj energiji. Upravo na poslednjoj tribini Fondacije Propseritati okupljene je ohrabrivala da smelo i istrajno konkurišu.

Komemoraciji Marti Feldi prisustvovali su brojni nosioci javnih funkcija.

oproštaj
komemoracija

Slične vesti

Najnovije

20:31, Frissítve: 20:37

Božićna radionica za decu

Na božićnoj kreativnoj radionici, koja je upriličena u maloj sali Doma kulture “Atila Jožef” u Debeljači, okupio se velik broj dece i roditelja.

Najčitanije

Avanturistički izlet i pokloni

Nesvakidašnje putovanje sa Deda Mrazom je upriličeno danas, Železnice Srbije su pokrenule kompoziciju u novogodišnjem ruhu na liniji Subotica-Palić.