Ugrás a tartalomra
Tanjug/Zoran Zestic

Opština Čoka bogatija za novo vozilo

2020-10-19
16:17
2020-10-20
18:26
Forrás
Pannon RTV
Ministar rada sa gradonačelnicom Čoke potpisao sporazum o nabavci novog vozila.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i gradonačelnica Čoke Stana Đember potpisali su danas u Beogradu sporazum o nabavci novog vozila, koje će između ostalog koristiti i Centar za socijalni rad.

Gradonačelnica Čoke Stana Đember je tim povodom izjavila da će im ovo vozilo mnogo značiti, te da su zajedničkom saradnjom uspeli da ispred svih javnih institucija postave rampe za lica koja imaju teškoće sa kretanjem. Čoka je ispražnjenja opština sa uglavnom starijim domaćinstvima – ukazala je gradonačelnica.

Čoka
vozilo
Stana Đember

Najnovije

19:37

Božićni vašar knjiga u Horgošu

U horgoškoj biblioteci organizovan je Božićni vašar knjiga, na kome su zainteresovani mogli da biraju između blizu 100 knjiga. Mnogi su za predstojeće praznike kupovali knjige za svoje najmilije.
18:07, Frissítve: 18:48

Zajedno za Oliverovo izlečenje

Širom sveta postoje dobronamerni ljudi, koji žele da pomognu Oliveru Palu Gajodiju iz Bajmoka, koji svojim donacijama pomažu u tome da dečak, koji će uskoro napuniti jednu godinu, dobije ono što mu je najpotrebnije: tretman genske terapije.

Najčitanije

Tragedija kod Bajmoka

Putnički automobil i voz sudarali su se jutros oko osam časova kod Bajmoka. U nesreći život je izgubila S.U. stara 31 godinu, iz Kikinde. Prilikom uviđaja nadležni su zatekli podignutu rampu.

Ilegalni migranti prevezeni iz opštine Novi Kneževac

Jutros su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova prevezli oko 450 migranata iz opštine Novi Kneževac. Prema saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, migranti su smešteni u za to određene prihvatne centre.