Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV/screenshot

Osavremenjava se Viša tehnička škola u Subotici

2018-12-12
18:18
2018-12-12
21:39
Forrás
Pannon RTV
Nova računarska laboratorija u subotičkoj Višoj tehničkoj školi strukovnih studija služiće unapređenju praktičnog znanja i veština studenata.

Danas je predata na korišćenje računarska laboratorija u subotičkoj Višoj tehničkoj školi strukovnih studija zahvaljujući lokalnoj firmi Eksekom Nord koja se bavi informatikom i programiranjem. Viša tehnička škola ovim želi da poboljša praksu, naglasio je direktor Igor Firstner, dodavši da je saradnja sa pomenutom firmom obostrano korisna. Direktor je kazao da dovode preduzeća direktno u instituciju kako bi sa jedne strane studenti videli da imaju mogućnosti zaposlenja nakon školovanja, a sa druge da se firme predstave ne samo vizuelno već i da dovedu svoje stručnjake u obrazovni proces i da pored teorijskog znanja prenesu u praktično znanje studentima.

Slične vesti

Najnovije

15:49, Frissítve: 16:00

Cveta Tisa!

Oni koji se za vikend upute na Tisu kod Kanjiže mogu da prisustvuju intezivnom plesu rečnog insekta.
13:43

Čantavir bez struje

Više od 12 časova je u prekidu snabdevanje dela Čantavira električnom energijom jer je zbog jučerašnje oluje nastavo kvar na više dalekovoda.

Najčitanije

Pokloni za trojke na Paliću

Tivadar Bunford posetio je danas trojke, a predsednik Skupštine grada u posetu bebama na Paliću nije otišao praznih ruku.