Ugrás a tartalomra
Pixabay/jeanelie

Otkazan je moto-susret u Pančevu

2020.07.30
15:20
Forrás
Pannon RTV
Zbog epidemiološke situacije, tokom leta će biti održani samo manji moto-izleti.

Lokalni Moto klub „Coyote" je zbog aktuelne epidemiološke situacije najpre odložio jednu od najvećih gradskih manifestacija sa jula na avgust, ali pošto se situacija i dalje nije promenila, ovogodišnji susret je otkazan. Organizovaće tokom leta  kraće moto-izlete, manja okupljanja, pridržavajući se preventivnih mera. Za njih je najvažnija sigurnost vozača motora – izjavio je Aleksandar Božićković, istaknuti član Moto kluba „Coyote" iz Pančeva. Na kraju je skrenuo pažnju učesnika u saobraćaju, vozača automobila i motora, da budu obazrivi i da paze jedni na druge.

motori
Pančevo
moto-susret
otkazan
koronavirus
epidemija

Najnovije

18:00, Frissítve: 18:08

U Bačkoj Topoli veliki broj novozaraženih

U opštini Bačka Topola došlo je do značajnog povećanja broja zaraženih korona virusom. Tokom meseca jula i avgusta nisu zabeležene nikakve infekcije, ali u septembru se u proseku dnevno registruje oko deset slučajeva.
12:37, Frissítve: 15:26

Pokrajina raspisala četiri nova javna konkursa

Prvim javnim konkursom će se podržati kompanije koje su u većinskom vlasništvu žena ili gde su žene većinom u rukovodstvu, rekla je u emisiji „Javni poslovi", Ilona Pelt, pomoćnica pokrajinskog sekretara za privredu i turizam.

Najčitanije

Izgorela automehaničarska radionica u Subotici

Vatrogasci su odmah stigli na lice mesta, ali su mogli samo da zaštite okolne objekte. U požaru niko nije povređen, ali je šteta totalna. Nadležni kažu da nije posredi ljudska greška, već kratak spoj.

Čuvajmo ptice! – edukacija za predškolce

Udruženje „Zelentarka" iz Mola pokrenulo je edukaciju o zaštiti ptica. Posetiće svako obdanište u opštini Ada i predavanjima skrenuti pažnju na očuvanje životinjskog i posebno ptičjeg sveta.