Ugrás a tartalomra
Pixabay/jeanelie

Otkazan je moto-susret u Pančevu

2020.07.30
15:20
Forrás
Pannon RTV
Zbog epidemiološke situacije, tokom leta će biti održani samo manji moto-izleti.

Lokalni Moto klub „Coyote" je zbog aktuelne epidemiološke situacije najpre odložio jednu od najvećih gradskih manifestacija sa jula na avgust, ali pošto se situacija i dalje nije promenila, ovogodišnji susret je otkazan. Organizovaće tokom leta  kraće moto-izlete, manja okupljanja, pridržavajući se preventivnih mera. Za njih je najvažnija sigurnost vozača motora – izjavio je Aleksandar Božićković, istaknuti član Moto kluba „Coyote" iz Pančeva. Na kraju je skrenuo pažnju učesnika u saobraćaju, vozača automobila i motora, da budu obazrivi i da paze jedni na druge.

motori
Pančevo
moto-susret
otkazan
koronavirus
epidemija

Slične vesti

Najnovije

16:25, Frissítve: 16:39

Šire ostvarivanje prava nacionalnih zajednica

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Srbije je po četvrti put organizovalo sastanak povodom akcionog plana za period 2022-2025. godine. Pomenuti dokument bavi se ostvarivanjem prava nacionalnih manjina.
15:55, Frissítve: 16:01

Velika investicija stiže u Mađarsku

Najavili su najveću investiciju Mađarske do sada. Kineska kompanija „Contemporary Amperex Technology Co. Limited" (CATL), najveći svetski proizvođač akumulatora, u Debrecinu osniva svoju drugu evropsku fabriku.
17:06, Frissítve: 17:14

Ne odlaze dok ne dođe do napretka u pregovorima

Subotički traktoristi i dalje uporno nastavljaju borbu za ispunjenje svojih zahteva, a noć su proveli u blizini Gradske kuće. Poljoprivrednici očekuju povoljan razvoj situacije i napredak u pregovorima, a do tada se neće pomerita sa svojih sadašnjih

Najčitanije

Peti svetski susret Oromčana

Organizatori su pripremili šarolike programe za peti Svetski susret Oromčana održanog u subotu popodne, a za koji je vladalo veliko interesovanje.