Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Otvoren muzej porcelana u Subotici

2022.09.21
15:54
2022.09.21
16:40
Forrás
Pannon RTV
Zainteresovani imaju priliku da vide više od 2000 predmeta.

Među izloženim predmetima nalaze se i specijaliteti stari 200 godina koji su i danas u upotrebi u našim krajevima. Na otvaranju je učestvovao i gradonačelnik Subotice, Stevan Bakić.

Stevan Bakić, gradonačelnik Subotice: „Izuzento vredni eksponati, jako dugo sakupljani i nadam se da će jedan ovakav izložbeni prostor sa ovako vrednim eksponatima od porcelana korisititi i gradu i široj zajednici kako u obrazovne tako i turističke svrhe."

Muzej porcelana
Subotica
Stevan Bakić

Slične vesti

Najnovije

13:02

„S nama je okrugao svet”

U nedelju uveče u Kanjiži je održan svečani program povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom. U okviru manifestacije pod nazivom „„S nama je okrugao svet”, nastupilo je više od 120 mladih iz opštine.

Najčitanije

Nova akcija policije u Horgošu

U okviru policijske akcije u potpunosti su ispražnjena dva najveća migrantska kampa koja su se nalazila na obodu naselja. Šatori su srušeni, a nagomilano smeće uklonjeno.

Sa nekoliko „klikova“ do pomoći od 5.000 dinara

Mladi Srbije od danas mogu da se prijave za pomoć od pet hiljada dinara. Kao i u prethodnim slučajevima, prijavu mladi između 16 i 29 godina mogu da potraže na stranici Uprave za trezor i sa nekoliko „klikova“ da budu među podnosiocima zahteva.