Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Paket je delilo i subotičko Udruženje velikih porodica "Smile"

2020.12.19
20:47
Forrás
Pannon RTV
Subotičko Udruženje velikih porodica "Smile" organizovalo je dodelu paketića zajedno sa Savezom porodičnih organizacija Karpatskog basena.

Osigurali su slatkiše, sredstva za ličnu higijenu i grickalice za svoje članove, tokom prepodneva je podeljeno ukupno 80 paketa. Emeše Benak-Buču, predsednik Udruženja velikih porodica "Smile" Subotica je rekla da su ove godine mogli pružiti manje događaja porodicama, jer nisu mogli organizovati kampovanje ili izlete, ali će pokušati da to nadoknade nakon epidemije.

„Nastojimo svoje verske i državne praznike proslaviti zajedno sa što više ljudi. Trenutno je situacija takva da sada nije moguće organizovati manifestaciju ili proslavu. Jako se pridržavamo propisa, pazimo da sve bude u redu, pa je sada ovaj događaj ograničen samo na dodelu paketa, najavili smo i da će po paket moći doći samo jedna osoba iz svake porodice." rekla je Emeše Benak-Buču, predsednik Udruženja velikih porodica "Smile" Subotica.

Smile
Udruženje velikih porodica
paket
Subotica
slatkiš
grickalice
Emeše Benak-Buču

Najnovije

12:51

Omladinski kamp u Senti

U Senti je u izvanrednoj atmosferi realizovan od strane senćanskog Istorijskog arhiva i Nacionalnog istorijskog spomen-parka u Opustaseru zajednički priređeni kamp namenjen mađarskim i vojvođanskim srednjoškolcima.
18:09, Frissítve: 19:56

TSC brusi formu pred početak sezone

Fudbaleri iz Bačke Topole su do sada bili na pripremama u Sloveniji, gde su odigrali nekoliko utakmica. U ekipi su i dalje velika očekivanja, njihov cilj je da sledeće sezone prvenstvo završe na trećem mestu.
17:35, Frissítve: 17:48

Dani lavande u Subotici

Održavaju se Dani lavande u poslovnom centru Železničkog naselja u Subotici koji imaju humanitarni karakter. Posetioci mogu da kupe i sadnice lavande, sečeno cveće, vodu i ulje lavande, kao i druge rukotvorine.

Najčitanije

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!