Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Idei Sándor

Partizan igra večeras sa ekipom DAC-a

2021.07.22
15:26
2021.07.22
20:11
Forrás
Pannon RTV
Večeras na teren protiv Partizana izlazi ekipa DAC-a iz Dunajske Strede u Slovačkoj u okviru kvalifikacija za novu Evropsku konferenciju Liga. Utakmica počinje u 21 čas u Beogradu.

Ekipa iz Slovačke u sredu uveče već je trenirala na stadionu Partizana. Antal Nemet, vodeći trener našoj redakciji je rekao: nada se da će biti uspešni u ovom meču, ali je naveo i dalje ciljeve.

„Nastojali smo da se maksimalno pripremimo. Odigrano je više pripremnih utakmica, a prvoj utakmici šampionata mogli smo i lično da prisustvujemo. Analizirali smo ih i pojedinačno, i na nivou ekipe, njihov napad i odbranu. Tražili smo ona mesta gde možemo da savladamo protivnika. Međutim, tokom priprema ne spremamo se samo za ovaj meč. Pred nama je duga sezona. Nadamo se da ćemo u ovom meču biti uspešni i da će nam to dati zamah za šampionat, ali i za kup Slovačke" rekao je Antal Nemet, vodeći trener FC DAC.

Partizan
DAC
Beograd
Utakmica

Najnovije

Najčitanije

Izgorela automehaničarska radionica u Subotici

Vatrogasci su odmah stigli na lice mesta, ali su mogli samo da zaštite okolne objekte. U požaru niko nije povređen, ali je šteta totalna. Nadležni kažu da nije posredi ljudska greška, već kratak spoj.