Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Pastor: otvaraju se svi granični prelazi

2021.06.17
22:39
Forrás
Pannon RTV
Biće otvoreni svi granični prelazi između Srbije i Mađarske – najavio je Ištvan Pastor na svojoj Fejsbuk stranici. Predsednik SVM-a naveo je da će od 23. juna raditi svi prelazi između dve države.

Od srede ujutru od 7 časova ponovo će međa moći da se pređe i na graničnim prelazima Horgoš2-Reske, Rabe-Kibekhaza, kao i Rastina-Bačsentđerđ, po uobičajenom vremenu funkcionisanja. Velika je radost za sve ova nova, značajna potvrda da se život vraća u normalne tokove – napisao je Ištvan Pastor u svom statusu na društvenoj mreži. Hvala svima na strpljenju, razumevanju donosilaca odluka i njihovoj otvorenosti. Samo razumevanjem, istrajnošću, radom i zajedničkim snagama možemo učiniti da nam svaki dan bude bolji – zaključio je predsednik SVM-a. 

Ištvan Pastor
granični prelaz

Najnovije

16:36, Frissítve: 16:42

Ko je najbolji seljak u Molu?

Nakon prinudne pauze prošle godine, ponovo je održana Seoska olimpijada i takmičenje u kuvanju u Molu, kojia se među stanovnicima i poljoprivrednicima Potisja već smatra tradicionalnom manifestacijom.

Najčitanije

Čuvajmo ptice! – edukacija za predškolce

Udruženje „Zelentarka" iz Mola pokrenulo je edukaciju o zaštiti ptica. Posetiće svako obdanište u opštini Ada i predavanjima skrenuti pažnju na očuvanje životinjskog i posebno ptičjeg sveta.