Ugrás a tartalomra
Szijjártó Péter
KKM

Peter Sijarto: Mađarska ilegalnu migraciju smatra za ozbiljnu pretnju

2017-09-21
13:44
2017-10-06
07:27
Više od 1,5 miliona ilegalnih migranata stupilo je na teritoriju EU bez ikakve provere, kontrole i regulative.

Mađarska smatra da je ilegalna migracija veoma ozbiljna sigurnosna pretnja za Evropu i vlada ocenjuje da je ogroman problem što Evropska unija nije odmah na početku znala da se nosi sa ovom pojavom, rekao je Peter Sijarto u intervju za emisiju Hardtalk na BBC televiziji.

Mađarski ministar spoljnih poslova i spoljne ekonomije koji je govorio na zasedanju UN izjavio je: posledice su već vidljive, više od 1,5 miliona ilegalnih migranata stupilo je na teritoriju EU bez ikakve provere, kontrole i regulative i to je neprihvatljivo. Dodao je da među najozbiljnije posledice spada i opasnost od terorističkih napada u Evropi.

Peter Sijarto
ilegalna migracija
EU

Slične vesti

Most

20:10

Reménysugár a hajnani gibbonoknak

A világ legritkább főemlősfaja, a hajnani gibbon egy hímét és egy nőstényét fedezték fel, a pár új reményt jelent a világ legveszélyeztetettebb főemlősfajának fennmaradására - írta a BBC hírportálja.

Najnovije

18:29, Frissítve: 18:40

Gradi se i doteruje Martonoš

U poslednje vreme u Martonošu su ostvarene brojne investicije. Obnovljena je fasada zgrade mesne zajednice, na katoličkom groblju je izgrađena staza, a više puteva presvučeno asfaltom.

Népszerű

Najčitanije