Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Počele pripreme za fudbalere TSC-a

2021.06.18
20:48
Forrás
Pannon RTV
Proverom zdravlja i kondicije započele su, početkom ove nedelje, pripreme fudbalera TSC-a za sledeću sezonu.

Igrači ekipe iz Bačke Topole od danas, pre treninga, održali su taktičku raspravu sa video analizom. Glavni trener Mladen Krstajić je rekao kako igrači TSC-a polako ubrzavaju tempo. Sutra u 18 časova na pripremnom meču odmeriće snage na travnjaku akademije sa ekipom subotičkog Spartaka.

Edvin Eleven je potpisao ugovor sa TSC-om pre godinu dana. Još nije igrao u prvenstvenoj utakmici, ali trenira redovno i cilj mu je da pomogne ekipi iz Bačke Topole da bude među četiri najbolje ekipe sledeće sezone: „U ekipi TSC-a sam već godinu dana. Pripreme su tek počele. Nadamo se da ćemo biti najbolje pripremljeni za sezonu koja sledi. Treniram svaki dan i nadam se da ću uskoro dobiti priliku."

Ekipa iz Bačke Topole 25. juna putuje u Sloveniju na trenažni kamp. Tamo će do 5. jula igrati tri pripremne utakmice. Prvenstvo u Super ligi Srbije počinje 17. jula. Glavni trener Mladen Krstajić je optimističan za sledeću sezonu: „Odlučili smo promeniti sistem igre ove godine uz postojeće igrače i novopridošle igrače koji igraju na određenim pozicijama. Sada ćemo igrati u formaciji 3-4-3. Ne zato što to želimo, već zato što imamo prave igrače za ovaj sistem i možemo kvalitetno ispuniti ta očekivanja."

Mladen Krstajić je rekao da bi TSC trebao delovati kao kolevka mladih, izvrsnih igrača, ali iskusni igrači moraju raditi s mladima kako bi ekipi osigurali rezultate, kako bi bili na vrhu tabele Super lige Srbije.

TSC
futbal

Slične vesti

Najnovije

14:43

Izložba na kraju sela

U Belom Blatu u nedelju je otvorena nesvakidašnja likovna izložba. Slikarka Valentina Vencel svoje radove izložila je na kraju banatskog sela, među kupama trske.

Najčitanije

Otvorena Vojvođanska rvačka akademija

Sportski objekat u Kanjiži ostvaren je uz podršku vlade Mađarske u visini od 2,9 miliona evra. Objekat je građevinski završen i opremljen, po planu do 10. avgusta biće okončani svi radovi na uređenju.