Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Počeo je „Lake Fest" festival

2022.06.24
12:49
2022.06.24
17:54
Forrás
Pannon RTV
„Lake Fest" u Bačkoj Topoli počeo je sa velikom energijom. Trodnevna manifestacija održava se na posebnoj lokaciji, na poluostrvu Bačkotopolskog jezera, gde je već prvog dana došlo 2500 ljudi.

Na festivalu će publiku zabavljati blizu 40 domaćih i stranih izvođača.

Pannon RTV/Kovács Róbert

U četvrtak, prvog dana, publika je mogla da čuje K.Kevinta, Yaminu i Jauri iz Mađarske, kao i iLektro i Dudaša iz Vojvodine.

Norbert Tot, Mark Bujdošo:

„-Kojeg izvođača najviše čekate? Kako se osećate?
-Za sada sve bolje, a najviše čekam Yaminu.
-I ja takođe. Raspoloženje je najbolje do sada, ali će raspoloženje biti još i bolje, a najviše se radujemo Yamini."

Pannon RTV/Kovács Róbert

Nastupi na samom festival se odvijaju na dve bine. Na velikoj bini će nastupiti muzičari i DJ-evi koji „putuju" u pop muzici, dok na drugoj očekuju ljubitelje elektronske muzike.

Fani Halaši: „Ja sam u suštini upravo stigla, ali se osećam veoma dobro. Atmosfera je dobra i jako mi se sviđaju svetla. Najviše sam čekala da čujem ValMar, ali pošto oni ne dolaze, najviše se radujem K. Kevinu."

Pannon RTV/Kovács Róbert

Tokom dana mladi mogu kampovati u Auto kampu, gde mogu da uživaju u kupanju, sportskim aktivnostima i drugim raznovrsnim programima. Uveče, međutim, glavnu ulogu ima zabava.

Mark Božić: „Najviše čekamo da čujemo iLektro, on će biti najbolji DJ. Nema dileme, on je prvi, on je najbolji!"

Pannon RTV/Kovács Róbert

Atila Tajti je već poznat u krugovima povezanim sa industrijom zabave, jer je bio glavni organizator i „Green Future" festivala. Novi „Lake Fest" festival je, međutim, organizovan sa novim idejama.

Atila Tajti, organizator „Lake Fest" festivala, Bačka Topola: „Želja nam je bila da budemo drugačiji od „Green Future"-a, ali da ga ipak gradimo na toj osnovi. Samu organizaciju smo gradili na jednu dobro poznatu osnovu, koju smo mi izradili, ali ovde na „Lake Fest"-u zastupamo jednu mnogo više mejnstrim liniju, nego na „Green Future" festivalu. Ovde očekujemo porodice, mlade ljude i one koji vole popularnu muziku. Naravno, želimo da zadovoljimo potrebe i stalne publike, imamo i tehno binu.”

Pannon RTV/Kovács Róbert

I drugi dan vredi posetiti festival, jer će, između ostalih, nastupiti S.A.R.S iz Srbije, odnosno Alee i Manuel iz Mađarske, dobro poznati iz emisije „X Faktor". Svi oni koji dođu pre 8 sati, mogu da kupe dnevnu kartu za 1000 dinara, a nakon toga će karte biti dostupne po ceni od 1500 dinara.

Lake Fest
Bačka Topola

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Na Paliću je počela proslava Dana Svetog Ištvana

Kao i prethodnih godina, ljudi su i ove godine već u popodnevnim časovima počeli da se okupljaju na centralnoj manifestaciji proslave Dana Svetog Ištvana na obali jezera Palić. Od 15 časova posetioci su imali priliku da obiđu vašar rukotvorina.