Ugrás a tartalomra

Pokrenuta internet stranica turističke ponude Karpatskog basena

2019-12-14
15:14
Forrás
MTI
Fondacija kulture „Heti kelet" iz Bekeša pokrenula je internet stranicu tajerinto.hu na kojoj se mogu naći sve turističke informacije o Karpatskom basenu.

Geza Čibor, predsednik Fondacije je za MTI rekao je da je na državnom nivou jedinstven internet prostor rezultat dvogodišnjeg rada. Internet stranica predstavlja predele, prirodna bogatstva, spomenike kulture i listu objekata koji se nalaze pored zacrtane rute. Korisnici mogu da odštampaju odabranu rutu, da je pošalju na mobilni telefon, kao i da je koriste kao navigaciju. Među zadatke Fondacije „Heti kelet" spada da tradiciju, prirodnu i graditeljsku kulturu, kao i zajednice koje obitavaju na ovim prostorima istraži i njihove aktivnost, proizvode i vrednosti predstavi, osigura i postavi na tajerinto.hu internet stranici.

tájérintő.hu

Slične vesti

Najnovije

20:17

Berza odeće u Gornjem Bregu

Drugi put je održana besplatna zimska berza odeće u velikoj sali Zadružnog doma u Gornjem Bregu. Akciju, za kojom je bilo ogromno interesovanje, organizovao je lokalni Volonterski centar.
18:41, Frissítve: 18:55

Brže do duplikata pasoša

Neće biti potrebno objavljivanje  u "Službenom glasniku" i poništavanje izgubljenog  ili ukradenog pasoša. Dovoljno je oglašavanje na sajtu MUP- a.

Najčitanije

Zapalila se kuća u Novom Kneževcu

Pretpostavlja se da su migranti prouzrokovali požar u kući u Novom Kneževcu. Reč je o napuštenom objektu na putu koji vodi prema Đali.