Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Policijska stanica u Adi dobila novo vozilo

2019-06-19
17:54
2019-06-19
19:08
Forrás
Pannon RTV
Lokalna samouprava Ade donirala vozilo Škoda Rapid policijskoj stanici.

Policija u Adi je poslednji put dobila vozila 2016 i 2017 godine. Načelnik policijske uprave Kikinde Dušan Glišin je rekao da donacija dokazuje da je njihov rad priznat, da ih poznaju na terenu te da se zahvaljuju na donaciji.

Policija će novim vozilom brže i efikasnije da služi obezbeđenju bezbednosti građana Ade u vanrednim situacijama. Vrednost vozila je iznosila 1,3 miliona dinara.

Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Gradonačelnik Ade Zoltan Bilicki kaže da sve lokalne samouprave iz realizuju određene iznose od naplate kazni, od kojih je oko četrdeset posto prihod lokalne samouprave, te sa policijskom upravom Ade zajedno odlučuju o korišćenju tih sredstava. Gradonačelnik je dodao da je sledeći cilj da tokom leta iz pomenutih sredstava ponovo otvore javni toalet opremljen kamerama, jer se postojeći već tri puta morao zatvoriti zbog oštećivanja.

Ada
policija
Zoltan Bilicki
vozilo

Slične vesti

Najnovije

18:24

U Beogradu redovi za vakcinaciju

Danas je na punktu za vakcinaciju kod Beogradskog sajma bila veća gužva nego ikad pre za primanje vakcine. Zbog velikog interesovanja, u glavnom gradu Srbije, ovih dana će se otvoriti još dva punkta za vakcinaciju, na kojima će moći da se vrši masovn
17:51

„Pupljenje" u Bečeju

Sinoć je u Mađarskom kulturnom društvu „Petefi Šandor" u Bečeju održan svečani program pod nazivom „Pupljenje", povodom Dana mađarske kulture. U okviru predstave publika je mogla da dobije uvid u poeziju i ljubavni život Lerinca Saboa.
16:54, Frissítve: 17:05

Pešačenje u prirodi, razgledanje okoline Horgoša

Pešačka tura, u okviru koje su zainteresovani mogli pogledaju znamenitosti u okolini Horgoša, počela je sa oko 70 učesnika. Zainteresovani su stigli iz nekoliko vojvođanskih mesta. Obilazak je organizovalo Društvo ljubitelja prirode iz Kanjiže.

Najčitanije

U Sentešu predstavljen prvi tramvaj-voz

Očekuje se da od jeseni prevozi putnike između Segedina i Hodmezovašarhelja. Na ovoj relaciji dnevno putuje gotovo 10 hiljada zaposlenih. Ukoliko se ostvare planovi, tram-train stići će i do Subotice.

Pala otkupna cena svinja

U decembru su u Srbiju uvoženi tovljenici i prasići iz nekoliko zemalja, prisiljavajući tako lokalne proizvođače da prodaju svoju stoku ispod cene. Očekuje i rast cene hrane za životinje. Uz to, kasne i državne subvencije.