Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Policijska stanica u Adi dobila novo vozilo

2019-06-19
17:54
2019-06-19
19:08
Forrás
Pannon RTV
Lokalna samouprava Ade donirala vozilo Škoda Rapid policijskoj stanici.

Policija u Adi je poslednji put dobila vozila 2016 i 2017 godine. Načelnik policijske uprave Kikinde Dušan Glišin je rekao da donacija dokazuje da je njihov rad priznat, da ih poznaju na terenu te da se zahvaljuju na donaciji.

Policija će novim vozilom brže i efikasnije da služi obezbeđenju bezbednosti građana Ade u vanrednim situacijama. Vrednost vozila je iznosila 1,3 miliona dinara.

Gradonačelnik Ade Zoltan Bilicki kaže da sve lokalne samouprave iz realizuju određene iznose od naplate kazni, od kojih je oko četrdeset posto prihod lokalne samouprave, te sa policijskom upravom Ade zajedno odlučuju o korišćenju tih sredstava. Gradonačelnik je dodao da je sledeći cilj da tokom leta iz pomenutih sredstava ponovo otvore javni toalet opremljen kamerama, jer se postojeći već tri puta morao zatvoriti zbog oštećivanja.

Ada
policija
Zoltan Bilicki
vozilo

Slične vesti

Najnovije

09:20, Frissítve: 19:10

Koliko je zdrava bebi hrana?

U hrani za bebe sadržaj šećera je previsok – oglasila se Svetska zdravstvena organizacija. SZO je zbog toga ne preporučuje bebama mlađim od šest meseci.

Najčitanije

Devojka iz Horgoša je lepotica štranda

Po oceni žirija Noemi Sabo ponela je krunu Mis štranda dnevnog lista „Mađar so". Ona će predstavljati Vojvodinu na izboru za najlepšu Mađaricu na svetu.