Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Ponovo su dozvoljene posete u Gerontološkom centru Subotica

2020.08.24
13:50
Forrás
Pannon RTV
Neophodno je poslati jedan formular na imejl adresu centra.

Od danas su ponovo dozvoljene posete u Gerontološkom centaur Subotica. Kako se navodi u saopštenju ove ustanove, posetioci moraju da popune jedan formular unapred i taj popunjeni formular treba da pošalju na imejl adresu centra do četvrtka. Nakon odobravanja posete u petak, poseta može da traje najduže 15 minuta, i to u dvorištu ustanove, uz prisustvo nadležne osobe koja će nadgledati poštovanje strogih mera predostrožnosti. Posetilac mora nositi vizir za lice.

Gerontološki centar
Subotica
epidemija
koronavirus

Najnovije

15:10, Frissítve: 15:20

Centar znanja holističke medicine

U okviru projekta NATURAL HEALTH - Za zdravlje kroz zaštitu prirodnog nasleđa
formiran je Centar znanja. Centar znanja je dvojezična studija koja karakteriše trenutno stanje pogođenih područja u oblasti holističke medicine.
14:48, Frissítve: 16:49

Migranti ne odustaju

Brojni migranti u okolini Horgoša i dalje su uporni i po svaku cenu žele da stignu do Evropske unije. Meštani strahuju da će se sa dolaskom hladnog vremena migranti naseliti gde god je moguće.
17:13, Frissítve: 16:47

Groblja u svečanom ruhu

Prvi novembar je praznik Svi sveti, a dan kasnije, 2. novembar je Dan mrtvih. Tada se ukrašavaju večna počivališta, sveće osvetljavaju nadgrobne bašte, i mnogi se prisećaju svojih najmilijih koji više nisu živi.
16:15

Kovid propusnice u praksi

Tokom vikenda je trajao probni rok u vezi sa kovid propusnicama, pa inspektori tada još nisu kažnjavali, ali su zato upozoravali sve one koji su učestvovali u žurkama.

Najčitanije

Ribokradice, čuvajte se!

Šest brodova i šest terenskih vozila stiglo je u novosadsku ribočuvarsku služba pri JP „Vode Vojvodine" . Danas u podne porinuti su brodovi.

Važna poruka za Srbiju

Važno je da građani ovog regiona i Srbije, uključujući i vojvođanske Mađare, osećaju da Evropska unija računa na njih – naveo je u svom saopštenju Andor Deli.