Ugrás a tartalomra
TSC

Ponovo vojvođanski derbi

2020-09-24
16:07
Forrás
Pannon RTV
TSC u subotu, od 16 časova, u Senti dočekuje ekipu subotičkog Spartaka, u 9. kolu Superlige Srbije.

Izabranici Zoltana Saboa duel dočekuju u dobroj formi, pošto su posle odlične partije protiv rumunskog FCSB-a, u ponedeljak u Šapcu, savladali Mačvu sa 4 prema 1. Prema rečima trenera ekipe iz Bačke Topole, Spartak je već godinama jedan od najboljih timova u Srbiji, tako da očekuje težak meč u subotu, pošto sa subotičanima uvek igraju neizvesne utakmice.

Zoltan Sabo, šef stručnog štaba, TSC: „Pobedili smo u Subotici, u Senti je bilo nerešeno, ali moglo je biti i drugačije. Tako da sigurno očekujem jednu zanimljivu utakmicu. Nadam se da će nam ova pobeda protiv Mačve dati još jedan dodatni podstrek, još malo samopouzdanja, tako da od ekipe naravo očekujem pobedu. Svakako bih želeo da kažem da nam nedostaju navijači, i to mnogo. Sada, kada je ekipi krenulo, trebao bi nam još jedan mali pritisak od njih, ali ne može zbog koronavirusa. Verujem timu i nadam se da možemo da nastavimo ove dobre mečeve, koje smo igrali protiv Steaue i Mačve, i protiv Spartaka."

TSC
Spartak
Superliga
Zoltan Sabo

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Susreti gljivara na Fruškoj gori

Gljivarsko društvo Novi Sad krenulo je danas u obilazak gljiva na Fruškoj gori. Ljubitelji prirode i gljivari imali su prilike da se upoznaju sa vrstama gljiva koje se nalaze u našem okruženju.