Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Pored bazena vrelina je sasvim podnošljiva

2021.06.30
16:45
2021.06.30
18:44
Forrás
Pannon RTV
Ovogodišnja sezona kupanja počela je i u Temerinu. Olimpijski bazen na otvorenom i zatvoreni bazeni sa termalnom, lekovitom vodom, već su decenijama veoma popularni među meštanima i stanovnicima okolnih mesta.
Pannon RTV

Osveženje na bazenu u Temerinu sa jednakim zadovoljstvom traže i decu i odrasli.

Irenke Molnar je sa svojim unucima došla već kod samog otvaranja: „Prvi put sam ovde, jer smo sada već na kraju letovanja. Deca vole da plivaju, pa tako i unuci. Volimo vodu, prirodu, sunce, vazduh i sve je to dobro za organizam."

Roland i Krisztina Molnar, Temerin: „Volim plivanje. U vodi sam satima. Volim da se sunčam i da provodim vreme na svežem vazduhu."

Pored otvorenog bazena olimpijskih dimenzija, posetioce privlače i dva zatvorena bazena sa termalnom vodom. Mnogo ljudi iz okoline, koji žele da se kupaju i sunčaju, dolaze ovde.

Stojan Samardžija, Novi Sad: „Nije daleko, cene su dostupne, i ulaz u bazen i ovaj restoran. Nešto možete kupiti i u pekari u Temerinu. Ovde je lepo, može se izdržati kada je vruće."

Pannon RTV

Pored bazena, postoje i druge mogućnosti za rekreaciju i zabavu, a svakog jutra radi i škola plivanja.

Danilo Bobić, rukovodilac bazena, Javno komunalno preduzeće, Temerin: „Pokušali smo da proširimo određene sadržaje, pre svega za mlađe, odnosno decu mlađu od četiri godine, pripremili smo nove staze, odnosno igrališta, takođe i za malo stariju decu. Tu su i tereni za odbojku, koje smo preuredili, dakle pokušali smo da ponudimo veliki broj sadržaja, da svako pronađe svoje mesto ovde."

Tokom sezone dnevna karta košta 250 dinara za odrasle i 120 dinara za decu i penzionere.

 

bazen
Temerin
kupanje

Najnovije

Najčitanije

U sudaru u Kanjiži izgoreo automobil

Saobraćajna nezgoda dogodila se danas prepodne u Kanjiži. Jedno vozilo je zahvatio požar, a drugo je sletelo u jarak. Za sada nema informacija o povređenima.