Ugrás a tartalomra
Takács család
Pannon RTV

Porodica Takač velika porodica za ugled

2019-10-10
18:30
2019-10-10
21:07
Forrás
RTV Pannon
Opštinsku nagradu „Velika porodica za primer" ove godine dobila je senćanska Takač porodica.

U porodici Takač odrasta četvoro dece: Marton ima 12 godina, Lili 9, Žombor je šestogodišnjak, a Mikloš ima godinu i po dana. Majka Silvija je trenutno na porodiljskom odsustvu svaki trenutak posvećuje deci.

A Példás Nagycsalád díj

Na predaji priznanja Rudolf Cegledi, predsednik opštine Senta rekao je da porodica Takač osim o porodici, učestvuje i u brizi za zajednicu što već posebi zaslužuje priznanje. Nagrada se svake godine proglašava povodom dana opštine, ali svečana predaja obavljena  je danas – povodom Dečije nedelje – u Zelenoj sali Gradske kuće.

Takač
porodica
velika porodica
ugled
Senta

Slične vesti

Najnovije

13:12, Frissítve: 18:08

Jezik, društvo i um

Niz konferencija o jeziku koju je 1992. godine pokrenuo odsek za hungarologiju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu proširio se na čitav region Karpatskog basena.
21:14

Kako hraniti ptice u prirodi

Približavaju se zimski dani, i to je vreme kada je potrebno hraniti ptice. Nije svejedno šta se stavlja u hranilice, jer od neodgovarajuće dohrane možemo i da naštetimo pticama.

Najčitanije

Teška nesreća u Senti

Muškarac od 70 godina, poginuo je danas pre podne u Senti nakon što je pao sa električnog bicikla, piše list „Mađar so".

Frižider za 4 miliona?

Međunarodni sajam nameštaja u Beogradu, uz značajne popuste očekuje posetioce sve do nedelje. Pored robe iz serijske proizvodnje zainteresovani mogu da kupe i neke jedinstvene delove nameštaja.

Gužve na granicama

Oni koji u Mađarsku žele da uđu na graničnom prelazu Horgoš-Reske na autoputu treba da računaju na višesatno čekanje.

Heni Der uskoro u Temerinu

Od Čantavira do užurbanosti Budimpešte. Razgovor sa Heni Der, o njenim profesionalnim i privatnim životnim planovima, vodila je Gabriela Vadleve u Budimpešti.