Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Tímár Zsolt

Porodici je potrebna pomoć, izgoreo je deo njihove kuće

2019-08-17
16:00
2019-08-17
17:20
Forrás
Pannon RTV
Pre nedelju dana izgoreo je pomoćni objekat kuće Marije Kovač u predgrađu Subotice. Pošto je pomoćna prostorija spojena sa stambenim delom kuće, materijalna šteta je prilično velika.

Jedan deo krovne konstrukcije je potpuno uništen. Uzrok požara je najverovatnije kratak spoj na elektroinstalacijama.

Marija Kovač nije bila u kući kada je izbio požar. Susedi su obavestili vatrogasce, koji su brzo ugasili vatru, i zahvaljujući tome nije izgorela cela kuća.

U požaru je uništen pomoćni objekat kuće, koji je porodica Kovač uglavnom koristila za skladištenje ogrevnog drva. Na tom delu je krov u potpunosti izgoreo.

Marija Kovač: „Ovo je samo jedan prolaz, tu držimo ogrevno drvo. Na sreću, sada nije bilo drva, jer da je bilo, plamen bi sve zahvatio, i tada ne bi mogli zaustaviti vatru. Šteta bi bila još veća, a i ovako se mora obnoviti čitav krov.”

Pre nedelju dana je izbio požar u kući, gde Marija Kovač živi sa suprugom i dvoje dece. Na sreću, nikoga nije bilo u kući, kada se to desilo.

Porodica se za pomoć obratila Lokalnoj samoupravi grada Subotice i Crvenom krstu.

Ako bi neko želeo da pomogne porodici Marije Kovač, može da pozove broj 065/677-55-10.

požar
Subotica

Slične vesti

Najnovije

15:34, Frissítve: 20:20

Ulepšava se škola u Bogarašu

Škola u Bogarašu je najmanja škola u opštini. Ukupno 16 dece uči ovde u kombinovanim odeljenjima, osim toga, ovde postoji i obdanište u koje trenutno dolazi četvoro dece.

Najčitanije

Prisustvo migranata izaziva strah u Kanjiži

U Kanjiži je održan građanski forum u vezi sa migrantskom krizom. Meštani su razgovarali sa čelnim ljudima opštine i tom prilikom su sa njima podelili svoju zabrinutost zbog prisustva migranta.

Izgorela porodična kuća u Bečeju

U ponedeljak u zoru u Bečeju se zapalila kuća porodice Janković koju su nedavno počeli da obnavljaju. U gradu se složno krenulo u akciju pomoći porodici.