Ugrás a tartalomra

Poruke prihvatanja i razumevanja

2022.12.02
17:08
2022.12.02
17:43
Forrás
Pannon RTV
Učenici Specijalne osnovne i srednje škole „Dr Svetomir Bojanin“ delili su poruke prolaznicima na trgu u Subotici.

Ovim malim gestom su želeli da skrenu pažnju koliko su im prihvatanje i razumevanje važni. Međunarodni dan osoba sa invaliditetom se obeležava 3. decembra.

Aniko Hatvani, defektolog, Osnovna i srednja škola „dr Svetomir Bojanin“, Subotica: „Povodom ovog dana želimo da skrenemo pažnju javnosti na to koliko je važno voditi računa o učenicima i osobama sa invaliditetom. Zapravo, to je i bila svrha današnjeg dana. Na papiriće u boji smo napisali lepe poruke i delili smo ih prolaznicima. Poruke su bile iskrene i govorile su o tome koliko je važno da deca budu prihvaćena. Različiti smo, a opet isti. Ove poruke su bile dvojezične."

Subotica
specijalne škole
invaliditet

Najnovije

15:13, Frissítve: 16:19

Takmičenje snažnih ljudi u Kanjiži

Svim takmičarima, koji su učestvovali na takmičenju u mrtvom dizanju pod nazivom Drugi Božićni kup, bila je potrebna sva snaga sa kojom raspolažu. To je treća vežba u takozvanom poverliftingu i bez sumnje najteža.

Najčitanije

Preminula je Eva Guba, novinarka Panon RTV-a

Naša koleginica je preminula danas, posle duže bolesti - obavestila je našu redakciju njena porodica. Eva Guba je za RTV Panon radila od 2020. godine, kao dopisnik iz Potiskog regiona.

Cena prasetine skočila u nebo

U mesarama se cena za kilogram očišćene prasetine kreće od 900 do 1.000 dinara koliko traže na pojedinim mestima, dok se cena žive vage za prasetinu kreće od pet do šest stotina dinara.

Zoltan Maga održao koncert u Bačkoj Topoli

Violinista je ovim nastupom u crkvi Pohođenja Bezgrešne Device Marije u Bačkoj Topoli odao počast Ištvanu Pastoru, nedavno preminulom predsedniku Saveza vojvođanskih Mađara.