Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Poslovna Trka "Serbian Business Run" održana na Paliću

2022.04.22
13:34
2022.04.22
15:44
Forrás
Pannon RTV
U Subotici je ponovo održan "Serbian Business Run" odnosno poslovna trka. Na Paliću je održano takmičenje za kompanije na stazi dužine 5 kilometara. Glavni cilj svake godine, osim promocije rekreacije, je izgradnja timskog duha na poslu i opuštanje.
Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Anita Calbert, zaposlena u Panon RTV-u, je osvojila drugo mesto u ženskoj kategoriji.

Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Trka koja je održana u četvrtak poslepodne je takođe ove godine bila vrlo popularna. Više od 1.000 učesnika je pretrčalo dužinu staze od pet kilometara.

Norbert Cirok, učesnik: „Mi smo iz oblasti informacionih tehnologija. Sedimo puno, osam sati dnevno, a svako ko radi sedeći posao zna da se nakon nekog vremena razni mišići počinju pomalo naprezati. I zato ih je dobro opustiti, a sama napetost se tokom trčanja oslobađa."

Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Norbert Dudaš, saradnik naše medijske kuće, bio je jako srećan zbog ove prilike, rekao je da je ovaj događaj odlična prilika za opuštanje.

"Veoma sam zadovoljan što imam takvu priliku u Panonu. Zaposlenima je jako važno da se druže i van posla i da se izgraditi timski duh. Mislim da je ovo sjajan momenat za ovo, ovo je Business Run. Koliko je meni poznato, na ovo takmičenje se prijavilo više od sedamsto ljudi, a cilj mi je da se plasiram među barem 200 najboljih."

Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Anita Mečerik, koja je takođe saradnica naše medijske kuće, je rekla da nije bilo sumnje da će se prijaviti na takmičenje jer se voli baviti sportom.

"Mislim da je trčanje jedan od najlakših oblika kretanja koji svako može da radi na bilo koji način. Ovaj maraton je jako dobra prilika da izgradimo timski duh, da se rekreiramo zajedno. Mislim da nas ima puno, pa ćemo zato lakše da napravimo rezultat i bićemo još bolji."

Pannon RTV/Bárdos Orsolya

Kristifor Bogdanić, organizator manifestacije, je govorio zašto je ovaj događaj važan.

"Zbog druženja među saradnicima, prenosa dobre energije, između prijatelja i kolega da se malo opustimo, da se zbližimo. Doći će da trče, da se zabave i na taj način će biti produktivniji za svoju kompaniju kada se vrate na posao."

Nakon dodele nagrada, za učesnike je bila organizovana zabava.

Palić
Business Run
trčanje

Najnovije

15:08, Frissítve: 16:23

Situacija sa migrantima i dalje nepromenjena

Šuma na periferiji Subotice, na Makovoj sedmici u blizini granice sa Mađarskom, i dalje je puna migranata. Meštani se više ni ne usuđuju da odu do nekada popularnog mesta za izlet, koje se prostire na velikoj površini.

Najčitanije

Nova pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Ponovo se desila pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici kod Subotice. I ovaj put su avganistanski trgovci ljudima otvorili vatru - rekli su našem novinaru na licu mesta ilegalni migranti koji su u grupi pobegli iz šume.