Ugrás a tartalomra
TANJUG/STRAHINJA ACIMOVIĆ/bg

Potpisana tri sporazuma između Srbije i Evropske unije

2022.12.02
12:43
2022.12.02
17:27
Forrás
Vlada Srbije
U prisustvu predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić, predsednika Republike Aleksandra Vučića i evropskog komesara za proširenje i susedsku politiku Olivera Varhejia danas su potpisana tri sporazuma između Republike Srbije i Evropske unije.

Ministarka za evropske integracije Tanja Miščević i šef Delegacije EU u Srbiji Emanuele Žiofre potpisali su Okvirni sporazum o finansijskom partnerstvu između Republike Srbije, koju zastupa Vlada Srbije, i Evropske komisije o pravilima sprovođenja finansijske pomoći EU Srbiji u okviru instrumenta za pretpristupnu pomoć IPA 3.

TANJUG/STRAHINJA ACIMOVIĆ/bg

Ministarka zdravlja Danica Grujičić i Žiofre potpisali su Sporazum podrške EU upravljanju migracijama u Srbiji, pristupu zdravstvenoj nezi 3.

Sporazum podrške EU upravljanju migracijama u Srbiji, jačanju sistema upravljanja migracijama i kontroli granica potpisali su vršilac dužnosti šefa Kancelarije Međunarodne organizacije za migracije (IOM) Donatela Bradić i šef Delegacije EU u Srbiji.

Oliver Varhelji
Aleksandar Vučić

Najnovije

11:47, Frissítve: 12:14

Predstavljanje maski mohačkih bušara u VM4K

Svi oni koji su u četvrtak uveče posetili klupske prostorije Vojvođanskog mađarskog obrazovnog, kulturnog i istraživačkog centra (VM4K) u Subotici su mogli da saznaju više o trikovima rezbarenja maski bušara i njihovoj istorijskoj povorci.
16:01, Frissítve: 17:03

Uspešnih preduzetnika ima i u malim naseljima

Investicija u firmi „MetalCorp“ u Staroj Moravici, realizovana u okviru podrške Fondacije Prosperitati za srednja i velika preduzeća od izuzetnog značaja, predata je na upotrebu. Preduzeće je 2017. i 2019. godine uspešno konkurisalo kod Fondacije.

Najčitanije