Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Požar u Subotici

2019-08-25
13:38
2019-08-25
18:14
Forrás
Pannon RTV
Nekoliko automobila izgorelo je blizu Aleje Maršala Tita u Subotici, kada se zapalila centralna garaža u Šumskoj ulici.

Materijalna šteta je ogromna, na sreću nema povređenih. Stanovnici naselja Radijalac sumnjaju na namerno podmetanje požara, jer se na toj lokaciji uveče okupljaju maloletnici.

Sinoć u kasnim večernjim satima izbio je požar u centralnoj garaži blizu Aleje Maršala Tita. Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca, vatrena stihija je lokalizovana, ali i pored toga je materijalna šteta velika.

Ovako je sinoć goreo deo centralne garaže u Šumskoj ulici. Vatrogasci su brzo stigli na lice mesta i sa dva vozila gasili vatru. Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca, vatra se nije proširila na ostale delove objekta.

Zabrinuti građani iz okolnih zgrada kažu da se pre izbijanja požara čulo više jakih eksplozija. Takođe su nam rekli da se u večernjim satima na toj lokaciji okuplja manja grupa maloletnika, Tako je bilo i u subotu uveče, ali pravi uzrok požara svi nagađaju.

“Ne znam kako je izbio požar. Ali već godinama gledamo kako dolazi omladina. Od trinaest do dvadeset godina. Ovde se druže, tu su celu noć“ kaže Jožef Boroš.

“Sinoć oko pola jedanaest osetila sam miris paljevine. Čula sam kako stižu vatrogasci, ali nisam izlazila jer nisam znala šta se dešava. Jutros sam čula da je bio požar u centralnoj garaži i videla šta se dešavalo. Više garaža je izgorelo, među kojima i polovina naše“ tvrdi Jelena Andrijević.

Našu ekipu jutros je dočekao prizor izgorelih automobila. U požaru su pored automobila izgoreli bicikli, kosačica, gume i mnogo toga što vlasnici skladište u garažama. Sinoć je policija na licu mesta uradila uviđaj, više detalja znaće se u narednim danima.

Subotica
požar
garaža

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije