Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Pre dve godine preminuo je Robert Bodo

2021.09.26
10:36
2021.09.26
16:46
Forrás
Pannon RTV
Naš kolega Robert Bodo, voditelj programa Panon radija i popularni disk džokej preminuo je 26. septembra 2019. godine. Domaćin emisije „Hangar" iznenada nas je napustio u 39-toj godini.

U Vojvodini je pod imenom DJ Noyz često zabavljao više hiljada slušalaca. Bio je priznat di-džej koji je nastupao u brojnim klubovima u Srbiji i Mađarskoj. U „Atlantis Gardenu" u Trešnjevcu bio je u stalnom angažmanu od 2006. godine. Klub je 24. septembra organizovao pomen žurku u čast  DJ Noyz, odnosno Roberta Bodoa, na kojoj su nastupile njegove kolege iz inostranstva i Srbije. 

Robert Bodo
DJ Noyz

Najnovije

14:02, Frissítve: 16:33

U Kanjiži otvoren Turistički informacioni centar

U kancelariji turisti mogu pronaći različite suvenire, odnosno lokalne proizvode, ali takođe mogu saznati i nešto više o turističkim potencijalima opštine. Centar je nastao kao rezultat saradnje lokalne samouprave, nevladinih organizacija i preduzetn
13:09, Frissítve: 16:24

Smotra narodne muzike i folklora u Pančevu

U Pančevu je održana Gradska smotra muzičkih i folklornih udruženja. U velikoj sali Kulturnog centra je svoj program brojnoj publici, koja se okupila u lepom broju, prikazalo deset udruženja, domova kulture i školskih amaterskih grupa.
12:31

Važna poruka za Srbiju

Važno je da građani ovog regiona i Srbije, uključujući i vojvođanske Mađare, osećaju da Evropska unija računa na njih – naveo je u svom saopštenju Andor Deli.

Najčitanije

Viktor Orban u Subotici jeo burek iz „Lipe"

Mađarski premijer, nakon što je učestvovao na polaganju kamena temeljca železničke pruge između Segedina i Subotice, i prijemu koji je organizovan nakon toga, sam je zatražio da odu na burek.

Da li može jedna fotografija?

Da li može jedna fotografija? – pod ovim naslovom Viktor Orban podelio je na društvenim mrežama video o poseti Subotici.

Aleksandar Vučić: „Ko sme, taj pobeđuje!"

„Ko sme, taj pobeđuje!" - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na mađarskom jeziku u Horgošu. Ovom rečenicom opisao je politiku mađarskog premijera Viktora Orbana prema Srbiji.

Vučić: Subotica se dinamično razvija

Predsednik Srbije je poručio: Građani Subotice mogu da se osećaju u privilegovanom položaju, jer je grad jedno od onih mesta gde se ulaže najviše novca.