Ugrás a tartalomra
Info TV/Csubrilo Zoltán

Predstavnici Vojske Srbije posetili Horgoš

2019.04.03
20:13
Forrás
Pannon RTV
Predstavnici Vojske Srbije iz Novog Sada danas su posetili Horgoš u okviru akcije „Vojni lekar na selu".
Info TV/Csubrilo Zoltán

U Horgošu je danas jedan lekar opšte prakse Vojske Srbije u okviru akcije "Vojni lekar na selu" zajedno sa saradnicima Doma zdravlja vršio besplatna merenja šećera u krvi, krvnog pritiska i EKG meštana. Na merenju su mogli da učestvuju i građani koji nemaju zdravstveno osiguranje. Događaju je prisustvovao i dr. Dušan Pajković, major i veterinar, koji je posetio domaćisntvo porodice Urban.

Ovoj akciji pridružio se i Crveni Krst podelom odeće, dok su vojnici održali i predstavu za učenike osnovne škole "Karolina Karas" i prikazali aktivnosti vojske.  

Vojska Srbije
Horgoš
Vojni lekar na selu

Najnovije

14:02, Frissítve: 16:33

U Kanjiži otvoren Turistički informacioni centar

U kancelariji turisti mogu pronaći različite suvenire, odnosno lokalne proizvode, ali takođe mogu saznati i nešto više o turističkim potencijalima opštine. Centar je nastao kao rezultat saradnje lokalne samouprave, nevladinih organizacija i preduzetn
13:09, Frissítve: 16:24

Smotra narodne muzike i folklora u Pančevu

U Pančevu je održana Gradska smotra muzičkih i folklornih udruženja. U velikoj sali Kulturnog centra je svoj program brojnoj publici, koja se okupila u lepom broju, prikazalo deset udruženja, domova kulture i školskih amaterskih grupa.
12:31

Važna poruka za Srbiju

Važno je da građani ovog regiona i Srbije, uključujući i vojvođanske Mađare, osećaju da Evropska unija računa na njih – naveo je u svom saopštenju Andor Deli.

Najčitanije

Viktor Orban u Subotici jeo burek iz „Lipe"

Mađarski premijer, nakon što je učestvovao na polaganju kamena temeljca železničke pruge između Segedina i Subotice, i prijemu koji je organizovan nakon toga, sam je zatražio da odu na burek.

Da li može jedna fotografija?

Da li može jedna fotografija? – pod ovim naslovom Viktor Orban podelio je na društvenim mrežama video o poseti Subotici.

Aleksandar Vučić: „Ko sme, taj pobeđuje!"

„Ko sme, taj pobeđuje!" - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na mađarskom jeziku u Horgošu. Ovom rečenicom opisao je politiku mađarskog premijera Viktora Orbana prema Srbiji.

Vučić: Subotica se dinamično razvija

Predsednik Srbije je poručio: Građani Subotice mogu da se osećaju u privilegovanom položaju, jer je grad jedno od onih mesta gde se ulaže najviše novca.