Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Tímár Zsolt

Preporuka: Ne idite preko granice

2019-08-23
21:01
Forrás
Pannon RTV
Čekanje na ulaz u Mađarsku dostiže i 8 časova!

Na graničnim prelazima treba računati na ogromne redove, koji su već danas započeli i na Kelebiji i Horgošu.

Procenjuje se da na autoputu treba čekati 7-8 časova na izlasku iz Srbije, a situacija nije mnogo bolja ni na Kelebiji. Na manjim prelazima se čeka između jednog i dva časa.

U subotu se očekuju još veće gužve, te ako se neko uprkos tome odluči na putovanje, neka svakako sa sobom ponese vode pa čak i hranu. I u suprotnom smeru ka Srbiji takođe može da dođe do pojave kraćih ili dužih čekanja. 

granica
prelaz
Horgoš

Slične vesti

Najnovije

20:28

Teranje zime u Padeju

Veštice, mačke, Zoro, čak i Spajdermen priključili su teranju zime u nedelju. Mađarski kulturni klub "Takatš Rafael" organizovao je karnevalsku povorku, maškare sa kojom tradicionalno dočekuju proleće
15:33, Frissítve: 19:59

Poznati glasovi u Zenti

Mali broj budimpeštanskih pozorišta može se pohvaliti sa toliko poznatih sinhronih glasova, kao što je to slučaj sa Novim pozorištem. Njihova predstava "Ljudi glasovi" govori o toj profesiji.
16:47, Frissítve: 19:59

Festival kobasica u Belom Blatu

U banatskom selu je održan VII. Festival kobasica, koji je od jedne inicijative za oživljavanja tradicije svinjokolja, prerastao u jednu od najmasovnijih manifestacija u regionu.

Najčitanije

U Vojvodini prijavljena epidemija gripa

Od sutra do 21. februara obustava rada školskih i predškolskih ustanova a u Vojvodini zbog epidemije gripa - objavila je vest Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje na svom internet portalu.

Prisustvo migranata izaziva strah u Kanjiži

U Kanjiži je održan građanski forum u vezi sa migrantskom krizom. Meštani su razgovarali sa čelnim ljudima opštine i tom prilikom su sa njima podelili svoju zabrinutost zbog prisustva migranta.