Ugrás a tartalomra
Buszok
Pannon RTV

Pretplatne karte u Novom Sadu mogle bi biti jeftinije

2020-02-27
18:41
Forrás
Vajdasági RTV
Cenu godišnjih autobuskih pretplatnih karata za đake i studente u Novom Sadu bi smanjili jer se sve manje kupuju mesečne karte.

Ideja je da se đacima omogući popust na godišnju pretplatu, umesto 10 mesečnih karata, rekao je Miloš Vučević. Gradonačelnik Novog Sada je rekao je da bi cena za vangradska mesta takođe mogla padne, ali da u vezi sa tim još moraju da urade ekonomske analize. Broj učenika u gradu se inače nije smanjio, rekao je Vučević. Prvi čovek Novog Sada je dodao da bi sve ovo moglo da zvuči kao predizborna kampanja, ali je podsetio da je on pad cena najavio već pre pola godine.

Gradonačelnik je takođe saopštio da grad planira da kupi 10 električnih autobusa, jer je dobio povoljnu ponudu od jedne međunarodne finansijske organizacije, ali da o tome još uvek nije doneta konačna odluka.

Novi Sad
autobuska karta
studenti
učenici

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Vučić: uvodimo nove mere

Predsednik Aleksandar Vučić saopštio: pooštrava se zabrana kretanja za vikend ali i kućni ljubimcima je vraćen termin za šetnju.

1171 zaraženih koronavirusom u Srbiji

Zaraza je dijagnostikovana kod 111 ljudi u jednom danu. Testirano je 637 osoba, od tog broja je kod 526 osoba test bio negativan. Dosad je ukupno kod 5008 osoba urađen test