Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Pri kraju investicija firme „Kapriolo" u Malom Iđošu

2021.06.16
21:07
2021.06.16
21:13
Forrás
Pannon RTV
U okviru ulaganja u naselje će dobiti samouslugu, samouslužnu praonicu automobila, servis bicikala i apoteku.

Zahvaljujući ovom ulaganju firme 20 novozaposlenih će dobiti posao u naselju. Ukupna vrednost investicije je 50 miliona dinara – izjavio je Lajoš Brindza, vlasnik firme: „Ovo je plac moje bake i dede, dakle porodični plac. Majka mi je iz Malog Iđoša, zbog toga je porodica tako odlučila da na ovom prostoru ostavimo nešto da traje ovde u Malom Iđošu. Zbog toga smo ostvarili jedan mali tržni centar."

Pannon RTV

U Malom Iđošu tako je izgrađen jedan mali centar sa više usluga gde će gotovo sve biti dostupno na jednom mestu.

„Sa praonicom automobila, servisom za bicikle, sa velikom samouslugom. Pretpostavljamo, sa velikom verovatnoćom, i jednom kafeterijom. Smatram da je ovo jedan važan elemenat svakodnevnom životu u Malom Iđošu" rekao je Ištvan Pastor, predsednik Saveza vojvođanskih Mađara.

Ištvan Pastor je dodao da će u bliskoj budućnosti početi gradnja zgrade pozorišta i promena izgleda trga ispred njega.

„Kapriolo"
Mali Iđoš
Ištvan Pastor

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!