Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Pri kraju investicija firme „Kapriolo" u Malom Iđošu

2021.06.16
21:07
2021.06.16
21:13
Forrás
Pannon RTV
U okviru ulaganja u naselje će dobiti samouslugu, samouslužnu praonicu automobila, servis bicikala i apoteku.

Zahvaljujući ovom ulaganju firme 20 novozaposlenih će dobiti posao u naselju. Ukupna vrednost investicije je 50 miliona dinara – izjavio je Lajoš Brindza, vlasnik firme: „Ovo je plac moje bake i dede, dakle porodični plac. Majka mi je iz Malog Iđoša, zbog toga je porodica tako odlučila da na ovom prostoru ostavimo nešto da traje ovde u Malom Iđošu. Zbog toga smo ostvarili jedan mali tržni centar."

U Malom Iđošu tako je izgrađen jedan mali centar sa više usluga gde će gotovo sve biti dostupno na jednom mestu.

„Sa praonicom automobila, servisom za bicikle, sa velikom samouslugom. Pretpostavljamo, sa velikom verovatnoćom, i jednom kafeterijom. Smatram da je ovo jedan važan elemenat svakodnevnom životu u Malom Iđošu" rekao je Ištvan Pastor, predsednik Saveza vojvođanskih Mađara.

Ištvan Pastor je dodao da će u bliskoj budućnosti početi gradnja zgrade pozorišta i promena izgleda trga ispred njega.

„Kapriolo"
Mali Iđoš
Ištvan Pastor

Najnovije

10:11

Poskupljuje putarina

Vlade Srbije donela je na sednici odlluku o poskupljenju putarina za 14 odsto, odnosno 8 odsto za one koji koriste u uređaj za elektronsku naplatu putarine ENP.

Najčitanije

Mladić i devojka poginuli na Kopaoniku

Dvoje mladih smrtno je stradalo tokom noći na Kopaoniku vozeći motorne sanke, a dva člana Gorske službe spasavanja su ih zatekla na licu mesta, bez znakova života.

Preko pet granica

Mladi iz Ade, Subotice i Gunaroša predstavljaće Vojvodinu u finalu takmičenja Karpatskog basena u kvizu „Preko pet granica“. Nadmetanje je juče održano u Senti.