Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Pri kraju radovi na popravci puta u centru Subotice

2019.12.10
17:52
Forrás
Pannon RTV
Od Uprave za kapitalna ulaganja Pokrajine grad je dobio 73,1 miliona dinara za završetak radova.

Projekat je predviđao da se kod dve raskrsnice formira traka za levo skretanje, što je uključivalo proširenje puta. Akoš Ujhelji, član Gradskog veća zadužen za privredu očekuje da će izvođač do 18. decembra završiti radove.

„Ukupna vrednost investicije je 73,1 miliona dinara, koje je u sto odstotnom iznosu finansirala Uprava za kapitalna ulaganja Pokrajine. Dodatni radovi biće izvedeni za dodatnih 7,5 miliona dinara. Kada su radovi već počeli, onda se videlo da projekat ne prati u svim delovima realnost, i zbog toga postoji potreba za dodatnim radovima. Oko 10 odsto radova odnosi se na postavljanje semafora, sistema video nadzora, kao i asfaltiranje biciklističke staze koja se može videti iza naših leđa".

Akoš Ujhelji
Subotica

Najnovije

14:02, Frissítve: 16:33

U Kanjiži otvoren Turistički informacioni centar

U kancelariji turisti mogu pronaći različite suvenire, odnosno lokalne proizvode, ali takođe mogu saznati i nešto više o turističkim potencijalima opštine. Centar je nastao kao rezultat saradnje lokalne samouprave, nevladinih organizacija i preduzetn
13:09, Frissítve: 16:24

Smotra narodne muzike i folklora u Pančevu

U Pančevu je održana Gradska smotra muzičkih i folklornih udruženja. U velikoj sali Kulturnog centra je svoj program brojnoj publici, koja se okupila u lepom broju, prikazalo deset udruženja, domova kulture i školskih amaterskih grupa.
12:31

Važna poruka za Srbiju

Važno je da građani ovog regiona i Srbije, uključujući i vojvođanske Mađare, osećaju da Evropska unija računa na njih – naveo je u svom saopštenju Andor Deli.

Najčitanije

Viktor Orban u Subotici jeo burek iz „Lipe"

Mađarski premijer, nakon što je učestvovao na polaganju kamena temeljca železničke pruge između Segedina i Subotice, i prijemu koji je organizovan nakon toga, sam je zatražio da odu na burek.

Da li može jedna fotografija?

Da li može jedna fotografija? – pod ovim naslovom Viktor Orban podelio je na društvenim mrežama video o poseti Subotici.

Aleksandar Vučić: „Ko sme, taj pobeđuje!"

„Ko sme, taj pobeđuje!" - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na mađarskom jeziku u Horgošu. Ovom rečenicom opisao je politiku mađarskog premijera Viktora Orbana prema Srbiji.

Vučić: Subotica se dinamično razvija

Predsednik Srbije je poručio: Građani Subotice mogu da se osećaju u privilegovanom položaju, jer je grad jedno od onih mesta gde se ulaže najviše novca.