Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Nino Gualtieri

Prijem povodom mađarske revolucije iz 1956 u Beogradu

2018.10.19
21:46
Forrás
Pannon RTV
Na već tradicionanom prijemu mađarske ambasade u hotelu Jugoslavija istknuta je plodna saradnja Mađarske i Srbije.

Ambasador Mađarske u Beogradu Atila Pinter je u svom pozdravnom obraćanju na prijemu povodom obeležavanja mađarske revolucije iz 1956. godine u Beogradu govorio o plodonosnim vezama Srbije i Mađarske. Mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto obratio se gostima putem video-poruke.

Pannon RTV/Nino Gualtieri

Mađarska ambasada time je na već tradicionalan način obeležila 62. godišnjicu revolucije u hotelu Jugoslavija. Između ostalih među zvanicama su bili ambasadori, te pokrajinski i republički funkcioneri.

mađarska revolucija
prijem
ambasador

Najnovije

18:09, Frissítve: 19:56

TSC brusi formu pred početak sezone

Fudbaleri iz Bačke Topole su do sada bili na pripremama u Sloveniji, gde su odigrali nekoliko utakmica. U ekipi su i dalje velika očekivanja, njihov cilj je da sledeće sezone prvenstvo završe na trećem mestu.
17:35, Frissítve: 17:48

Dani lavande u Subotici

Održavaju se Dani lavande u poslovnom centru Železničkog naselja u Subotici koji imaju humanitarni karakter. Posetioci mogu da kupe i sadnice lavande, sečeno cveće, vodu i ulje lavande, kao i druge rukotvorine.

Najčitanije

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!