Ugrás a tartalomra

Prilika za "austrijske" penzionere

2017.03.27
12:01
Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava osiguranike koji imaju staž ostvaren u Srbiji i Austriji kao i građane  koji su već stekli penziju ali imaju razloga da rešavaju neka dodatna pitanja u vezi sa svojom penzijom imaju priliku da neposdredno razgovaraju sa predstavnicima iz austrijskog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i to 5
Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava osiguranike koji imaju staž ostvaren u Srbiji i Austriji kao i građane  koji su već stekli penziju ali imaju razloga da rešavaju neka dodatna pitanja u vezi sa svojom penzijom imaju priliku da neposdredno razgovaraju sa predstavnicima iz austrijskog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i to 5. aprila u Beogradu ili dan ranije, 4. aprila u Kragujevcu. Predstavnici austrijskog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje pružaće besplatnu pravnu pomoć licima koja su radila u Austriji i ostvaruju pravo iz penzijskog i invalidskog osiguranja i to u neposrednom kontaktu u kancelariji Fonda PIO u Kragujevcu 4. aprila i 5. aprila od 9 do 17 sati u Filijali PIO Fonda na Novom Beogradu. Zainteresovani treba obavezno da zakažu razgovor na telefon 011/2030-745.
Austrija
penzioneri
penzija
Fond PIO

Najnovije

15:44, Frissítve: 20:04

Lepa crkva uvek ispuni dušu

Velika obnova katoličke crkve u Adi, koja je započela još decembra 2021. godine, sada je na pola puta. U toku je sređivanje unutrašnjosti, a ove nedelje započeće i izmena krovne konstrukcije.
12:57, Frissítve: 19:25

Lepe frizure za humani cilj

U Senti je organizovano humanitarno šišanje. Organizatori su prikupljali pomoć za „Beba-mama" klub u Senti koji u naselju obavlja humanitarne aktivnosti.

Najčitanije

Automobilom uleteo u jezero

Nezgoda se verovatno dogodila tokom noći kada je krećući se obilaznicom, vozač promašio krivinu i automobilom završio ravno u Krvavom jezeru.

Pomozimo ocu sa četvoro dece

U subotičkoj porodici Vranka otac sam othranjuje četvoro dece i potrebna mu je naša pomoć. Petočlanoj porodici najpotrebnije su životne namirnice, sredstva za higijenu, kao i građevinski materijal.