Ugrás a tartalomra

Priprema fudbalera TSC za prolećnu sezonu

2020.01.11
23:55
2020.01.12
00:05
Forrás
Pannon RTV
U nastavku prolećne Superlige Srbije cilj je osvojiti jedno od prva četiri mesta, kao preduslov za kvalifikaciju na Evropski kup.

Bačkotopolčani imaju sve šanse da to postignu, pošto su kao novajlije upali u srpsku elitu i na kraju su jesenju sezonu završili na odličnom petom mestu.

Igrači TSC-a su započeli treninge. Pokušavaju da budu dobro pripremljeni za nastavak prvenstva, jer su sebi postavili velike ciljeve.

Ekipa je i dalje kompaktna, neki igrači su imali ozbiljne ponude, uprkos tome jedinstvo ekipe je zadržano. Zoltan Sabo, glavni trener se nada da će momci sada bolje igrati, nego jesenas: “Imaćemo tri puta nedeljno po dva treninga, dva dana po jedan trening. Svaku nedelju završavamo prijateljskom utakmicom tokom vikenda.”

Sabolč Palađi kaže da se pored prijateljskih utakmica ekipa sprema za kamp. Generalni direktor TSC-a jasno je izneo svoje planove za proleće: “Ono što je veoma važno je da želimo da igramo plej-of. Želimo da osvojimo jedno od prvih osam mesta. Ostalo nam je još 7 mečeva. Kažem da će tim imati sve uslove da nastavi prvenstvo.”

Sledeću utakmicu ekipa TSC-a igra protiv subotičkog Spartaka na Fudbalskoj akademiji u Bačkoj Topoli. Prijateljska utakmica se igra sledeće subote od 13 časova.

fudbaler
pripreme

Slične vesti

Najnovije

18:30, Frissítve: 18:40

Konferencija pravnika na Paliću

Na Paliću je održana konferencija pravnika pod nazivom “Bezgranična zaštita prava manjina”. Događaj je organizovalo Udruženje pravnika vojvođanskih Mađara u saradnji sa Institutom za zaštitu prava manjina iz Republike Mađarske.
15:28, Frissítve: 16:21

Sačuvajmo tradicionalni svinjokolj od zaborava!

Svi zainteresovani su mogli da učestvuju na tradicionalnom svinjokolju u Mesnoj zajednici Makova sedmica u Subotici. Svrha ove manifestacije je očuvanje tradicije, prenos na mlade naraštaje, kao i prikupljanja sredstava u humanitarne svrhe.
11:11, Frissítve: 16:58

“Avantura počinje ovde!”

U Beogradu se pod ovim sloganom održava Međunarodni sajam turizma. Skoro 30 zemalja će biti predstavljeno na ovoj manifestaciji koja će se održati od 22. do 25. februara. Ovogodišnja zemlja partner sajma je Grčka.

Najčitanije