Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Priprema fudbalera TSC za prolećnu sezonu

2020.01.11
23:55
2020.01.12
00:05
Forrás
Pannon RTV
U nastavku prolećne Superlige Srbije cilj je osvojiti jedno od prva četiri mesta, kao preduslov za kvalifikaciju na Evropski kup.
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Bačkotopolčani imaju sve šanse da to postignu, pošto su kao novajlije upali u srpsku elitu i na kraju su jesenju sezonu završili na odličnom petom mestu.

Pannon RTV/Huszár Krisztián

Igrači TSC-a su započeli treninge. Pokušavaju da budu dobro pripremljeni za nastavak prvenstva, jer su sebi postavili velike ciljeve.

Pannon RTV/Huszár Krisztián

Ekipa je i dalje kompaktna, neki igrači su imali ozbiljne ponude, uprkos tome jedinstvo ekipe je zadržano. Zoltan Sabo, glavni trener se nada da će momci sada bolje igrati, nego jesenas: “Imaćemo tri puta nedeljno po dva treninga, dva dana po jedan trening. Svaku nedelju završavamo prijateljskom utakmicom tokom vikenda.”

Pannon RTV/Huszár Krisztián

Sabolč Palađi kaže da se pored prijateljskih utakmica ekipa sprema za kamp. Generalni direktor TSC-a jasno je izneo svoje planove za proleće: “Ono što je veoma važno je da želimo da igramo plej-of. Želimo da osvojimo jedno od prvih osam mesta. Ostalo nam je još 7 mečeva. Kažem da će tim imati sve uslove da nastavi prvenstvo.”

Sledeću utakmicu ekipa TSC-a igra protiv subotičkog Spartaka na Fudbalskoj akademiji u Bačkoj Topoli. Prijateljska utakmica se igra sledeće subote od 13 časova.

fudbaler
pripreme

Najnovije

17:35, Frissítve: 21:13

Uručene nagrade poljoprivrednog sajma

Glavna nagrada Međunarodnog poljoprivrednog sajma, traktor marke Belarus, otišao je u Futog kod Novog Sada. Poslednjeg dana poljoprivrednog sajma srećnim dobitnicima su uručene nagrade, a događaj su ocenjivali organizatori.

Najčitanije

Uživo sa Vojvođanskog galopa

Danas se održava 10. Vojvođanski galop. Panon televizija će uživo prenositi svečano otvaranje i trke od podneva, a finale i dodelu nagrada od 18 časova sa subotičkog Hipodroma.