Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dušan Aničić

Pripremite kišobrane!

2020.07.16
10:25
Forrás
Pannon RTV
Nakon nekoliko sunačnih dana, stiže nam kiša.

Prema prognozama danas će biti sunčano i toplo vreme, ali će u večernjim časovima hladni front stići na naše područje i na više mesta doneti kišu, pljuskove.

Sutra neće biti ni traga današnjoj najvišoj temperaturi od 30 stepeni. Meteorolozi upozoravaju na oblačno, kišovito vreme, sa najvišom dnevnom temperaturom do 20 stepeni.

Za vikend će se zadržati promenljivo vreme.

U subotu će i pored gomilanja oblaka biti dosta sunčanih intervala. Pre podne će biti uglavnom suvo vreme, popodne su mogući mestimični pljuskovi, nevreme i temperature između 21 i 27 stepeni.

U nedelju i ponedeljak nas očekuje mnogo sunca, mestimična oblačnost kao i rasuta kiša, ali pre svega u istočnim delovima. Postepeno će rasti dnevna temperatura, te će u ponedeljak već biti vreme za štrand sa temperaturom između 25 i 30 stepeni.

Pripremiti
kišobran
kiša
pljuskovi
temperatura
toplo
sunčano

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

U Bačkoj Topoli održan prvi ovogodišnji vašar

Od 9.decembra, i uvođenja vanrednog stanja, u ovom bačkom mestu nije održan ovaj popularan vašar. Nakon ukidanja vanrednog stanja, vašar, koji se tradicionalno održava svake druge nedelje u mesecu, sada je ponovo održan.

Velika gužva formirala se na graničnom prelazu Kelebija-Tompa

Na graničnom prelazu Kelebija-Tompa, u pravcu prema Mađarskoj, danas je formirana mnogo veća gužva od one uobičajene vikendom. U kružnom toku koji povezuje Kelebijski put i Y-krak, nagomilane kamione i automobile usmeravala je saobraćajna policija.