Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dušan Aničić

Pripremite kišobrane!

2020.07.16
10:25
Forrás
Pannon RTV
Nakon nekoliko sunačnih dana, stiže nam kiša.

Prema prognozama danas će biti sunčano i toplo vreme, ali će u večernjim časovima hladni front stići na naše područje i na više mesta doneti kišu, pljuskove.

Sutra neće biti ni traga današnjoj najvišoj temperaturi od 30 stepeni. Meteorolozi upozoravaju na oblačno, kišovito vreme, sa najvišom dnevnom temperaturom do 20 stepeni.

Za vikend će se zadržati promenljivo vreme.

U subotu će i pored gomilanja oblaka biti dosta sunčanih intervala. Pre podne će biti uglavnom suvo vreme, popodne su mogući mestimični pljuskovi, nevreme i temperature između 21 i 27 stepeni.

U nedelju i ponedeljak nas očekuje mnogo sunca, mestimična oblačnost kao i rasuta kiša, ali pre svega u istočnim delovima. Postepeno će rasti dnevna temperatura, te će u ponedeljak već biti vreme za štrand sa temperaturom između 25 i 30 stepeni.

Pripremiti
kišobran
kiša
pljuskovi
temperatura
toplo
sunčano

Slične vesti

Najnovije

19:12

Nakon Kolumbije pravac Minhen

Sa takmičenja u bacanju koplja U-20 na svetskom prvenstvu organizovanom u Kolumbiji Adriana Vilagoš iz Malog Iđoša kući se vratila sa zlatnom medaljom. Bacačica koplja ponovo nastupa sledeće nedelje na EP za senione u Minhenu.

Najčitanije

Peti svetski susret Oromčana

Organizatori su pripremili šarolike programe za peti Svetski susret Oromčana održanog u subotu popodne, a za koji je vladalo veliko interesovanje.

Migranti preplavili i šumu u Martonošu

Migrante su pre nekoliko dana pokupili iz Horgoša, a pre tri nedelje iz Martonoša. Vlast redovno proverava naselja pograničnog dela severnobačkog područja, međutim, prema rečima meštana, taxisti konstantno vraćaju ilegalne migrante.