Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dušan Aničić

Pripremite kišobrane!

2020.07.16
10:25
Forrás
Pannon RTV
Nakon nekoliko sunačnih dana, stiže nam kiša.

Prema prognozama danas će biti sunčano i toplo vreme, ali će u večernjim časovima hladni front stići na naše područje i na više mesta doneti kišu, pljuskove.

Sutra neće biti ni traga današnjoj najvišoj temperaturi od 30 stepeni. Meteorolozi upozoravaju na oblačno, kišovito vreme, sa najvišom dnevnom temperaturom do 20 stepeni.

Za vikend će se zadržati promenljivo vreme.

U subotu će i pored gomilanja oblaka biti dosta sunčanih intervala. Pre podne će biti uglavnom suvo vreme, popodne su mogući mestimični pljuskovi, nevreme i temperature između 21 i 27 stepeni.

U nedelju i ponedeljak nas očekuje mnogo sunca, mestimična oblačnost kao i rasuta kiša, ali pre svega u istočnim delovima. Postepeno će rasti dnevna temperatura, te će u ponedeljak već biti vreme za štrand sa temperaturom između 25 i 30 stepeni.

Pripremiti
kišobran
kiša
pljuskovi
temperatura
toplo
sunčano

Najnovije

Najčitanije

Požar u supermarketu u Malom Bajmoku

U blizini subotičkog buvljaka danas posle podne izbio je požar. Gusti oblak dima bio je vidljiv iz svih delova grada, a teško se disalo u blizini vatre.

U Horgošu veće prisustvo policije

Od jutros je u Horgošu veće prisustvo policije. Pretpostavlja se da traže nestalog muškarca kojem se, tokom prošlog vikenda, u naselju izgubio svaki trag.

Sve više poskupljuje i meso

Domaći potrošači moraju sve više da plaćaju sveže meso. Poskupljenje uglavnom pogađa govedinu, svinjetinu i ovčetinu. Stručnjaci to objašnjavaju porastom cena stočne hrane na svetskom tržištu.