Ugrás a tartalomra
Fotó Videó

Nedostatak padavina može desetkovati rod
2022-05-12; 16:11

Sve izraženiji nedostatak padavina u severnoj Bačkoj, mogao bi u značajnoj meri umanjiti prinose voća i žitarica. Prosečna godišnja količina padavina je oko 600 litara, ali je ove, od početka godine, palo samo 80 litara po jednom kvadratnom metru.
Fotó Videó

Pitali smo privredne subjekte šta kažu o podršci
2021-02-12; 19:08

Na osnovu novih mera, mikro, mala, srednja i velika preduzeća dobijaće polovinu minimalne zarade po zaposlenom tokom tri meseca, a radnici u sektoru turizma će pored toga dodatno dobiti i jednu celu minimalnu zaradu.

Najnovije

13:02

„S nama je okrugao svet”

U nedelju uveče u Kanjiži je održan svečani program povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom. U okviru manifestacije pod nazivom „„S nama je okrugao svet”, nastupilo je više od 120 mladih iz opštine.

Najčitanije

Nova akcija policije u Horgošu

U okviru policijske akcije u potpunosti su ispražnjena dva najveća migrantska kampa koja su se nalazila na obodu naselja. Šatori su srušeni, a nagomilano smeće uklonjeno.

Sa nekoliko „klikova“ do pomoći od 5.000 dinara

Mladi Srbije od danas mogu da se prijave za pomoć od pet hiljada dinara. Kao i u prethodnim slučajevima, prijavu mladi između 16 i 29 godina mogu da potraže na stranici Uprave za trezor i sa nekoliko „klikova“ da budu među podnosiocima zahteva.

Jaka konkurencija na 31. Tini muzičkom festivalu u Temerinu

Glavne nagrade 31. Tini muzičkog festivala u Temerinu otišle su u Bačku Topolu i Banatski Dvor. Na muzičkom takmičenju svojim pevačkim umećem nadmetalo se ukupno 22 mladih Vojvođana. Manifestacija je održana u lokalnoj hali sportova.