Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Privredno društvo „Potiski Vodovodi" Iz Horgoša kupilo pet vozila

2021.02.03
14:11
2021.02.03
17:02
Forrás
Pannon RTV
Preduzeću su isporučena dva mala teretna kamiona, jedan kombi, jedna kombinovana mašina za utovaranje i kiper. Mašine će biti upotrebljivane tokom građevinskih radova preduzeća.

Privredno društvo „Potiski Vodovodi" iz Horgoša bavi se odvođenjem pijaće vode i otpadnih voda. Veliki deo njihovih prihoda dolazi od izgradnje vodovodnih mreža. Ovo ulaganje je bilo potrebno zbog modernizacije samog rada.

Dušan Glišić, direktor Privrednog društva „Potiski Vodovodi": „Našli smo se u takvoj situaciji da su naše teške mašine i bageri već odradili od 15-18 hiljada radnih sati, što je rezultiralo stalnim popravkama i ogromnim troškovima, a to naravno ima uticaja na performanse i efikasnost, kao i na poslovne rezultate preduzeća. Kupovinom ovih vozila možemo u velikoj meri povećati performanse preduzeća, na taj način smanjiti troškove, a pored toga poboljšati i uslove rada."

Pannon RTV/Molnár Ádám

Preduzeću su isporučena dva mala teretna kamiona, jedan kombi, jedna kombinovana mašina za utovaranje i kiper.

Robert Fejstamer, predsednik opštine Kanjiža: „Govorimo o ovih pet vozila koja se nalaze iza mene, koja zadovoljavaju različite potrebe radnika koji rade na terenu, bilo da su to vozila pogodna za prevoz radnika ili vozila pogodna za izvođenje zemljanih radova."

Pannon RTV/Molnár Ádám

Vrednost investicije je blizu 200 hiljada evra, od čega je deo finansiran iz budžeta javnog preduzeća, dok je nedostajući iznos obezbeđen putem lizinga.

Horgoš
Potiski Vodovodi
vozila
Robert Fejstamer

Najnovije

17:13

Groblja u svečanom ruhu

Prvi novembar je praznik Svi sveti, a dan kasnije, 2. novembar je Dan mrtvih. Tada se ukrašavaju večna počivališta, sveće osvetljavaju nadgrobne bašte, i mnogi se prisećaju svojih najmilijih koji više nisu živi.
16:15

Kovid propusnice u praksi

Tokom vikenda je trajao probni rok u vezi sa kovid propusnicama, pa inspektori tada još nisu kažnjavali, ali su zato upozoravali sve one koji su učestvovali u žurkama.

Najčitanije

Da li može jedna fotografija?

Da li može jedna fotografija? – pod ovim naslovom Viktor Orban podelio je na društvenim mrežama video o poseti Subotici.

Ribokradice, čuvajte se!

Šest brodova i šest terenskih vozila stiglo je u novosadsku ribočuvarsku služba pri JP „Vode Vojvodine" . Danas u podne porinuti su brodovi.

Važna poruka za Srbiju

Važno je da građani ovog regiona i Srbije, uključujući i vojvođanske Mađare, osećaju da Evropska unija računa na njih – naveo je u svom saopštenju Andor Deli.