Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pannon RTV

Promena režima saobraćaja na Paliću

2019-09-26
13:55
2019-09-26
14:00
Forrás
Pannon RTV
Zbog izgradnje kanalizacione mreže u sledećih pet sedmica se zabranjuje saobraćaj u pojedinim ulicama u stambenom delu Palića.

Sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj Gradske uprave Grada Subotice je na osnovu mišljenja MUP-a privremeno, do kraja oktobra, zabranio saobraćaj u ulicama u kojima će se u stambenom delu Palića graditi kanalizaciona mreža.

Saobraćaj se obustavlja u ulici Marka Oreškovića (na potezu od ulice Lopudska u dužini od 50 metara u smeru Pulske ulice), u ulici Ernea Lanjija (od ulice Trogirska - slepi krak) kao i u  Bohinjskoj ulici (na potezu od Trogirske ulice - slepi krak u smeru Zelengorske).

Takođe se obustavlja saobraćaj i na raskrsnici ulica Zelengorska, Marka Oreškovića i Košuta Lajoša, deonica 1 i 2 (na potezu od ulice Zelengorska do kućnog broja 13).

Saobraćaj u ovim ulicama se obustavlja od četvrtka 26. septembra do 30. oktobra.

Izvođač radova će biti u obavezi da za sve vreme trajanja radova omogući nesmetan prolaz meštanima koji žive uicima u kojima je obustavljen saobraćaj.

Palić
saobraćaj
kanalizacija

Slične vesti

Najnovije

19:35, Frissítve: 19:40

U Somboru obeležen Dan grada

Na centralnoj proslavi prisutna su između ostalog podsetili na formiranje prvog uređenog parka u Somboru, a predstavljena je i istorija Somborskog pevačkog društva.
16:47, Frissítve: 16:55

Festival kobasica u Belom Blatu

U banatskom selu je održan VII. Festival kobasica, koji je od jedne inicijative za oživljavanja tradicije svinjokolja, prerastao u jednu od najmasovnijih manifestacija u regionu.
20:28

Teranje zime u Padeju

Veštice, mačke, Zoro, čak i Spajdermen priključili su teranju zime u nedelju. Mađarski kulturni klub "Takatš Rafael" organizovao je karnevalsku povorku, maškare sa kojom tradicionalno dočekuju proleće

Najčitanije

Prisustvo migranata izaziva strah u Kanjiži

U Kanjiži je održan građanski forum u vezi sa migrantskom krizom. Meštani su razgovarali sa čelnim ljudima opštine i tom prilikom su sa njima podelili svoju zabrinutost zbog prisustva migranta.

U Vojvodini prijavljena epidemija gripa

Od sutra do 21. februara obustava rada školskih i predškolskih ustanova a u Vojvodini zbog epidemije gripa - objavila je vest Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje na svom internet portalu.