Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pannon RTV

Promena režima saobraćaja na Paliću

2019-09-26
13:55
2019-09-26
14:00
Forrás
Pannon RTV
Zbog izgradnje kanalizacione mreže u sledećih pet sedmica se zabranjuje saobraćaj u pojedinim ulicama u stambenom delu Palića.

Sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj Gradske uprave Grada Subotice je na osnovu mišljenja MUP-a privremeno, do kraja oktobra, zabranio saobraćaj u ulicama u kojima će se u stambenom delu Palića graditi kanalizaciona mreža.

Saobraćaj se obustavlja u ulici Marka Oreškovića (na potezu od ulice Lopudska u dužini od 50 metara u smeru Pulske ulice), u ulici Ernea Lanjija (od ulice Trogirska - slepi krak) kao i u  Bohinjskoj ulici (na potezu od Trogirske ulice - slepi krak u smeru Zelengorske).

Takođe se obustavlja saobraćaj i na raskrsnici ulica Zelengorska, Marka Oreškovića i Košuta Lajoša, deonica 1 i 2 (na potezu od ulice Zelengorska do kućnog broja 13).

Saobraćaj u ovim ulicama se obustavlja od četvrtka 26. septembra do 30. oktobra.

Izvođač radova će biti u obavezi da za sve vreme trajanja radova omogući nesmetan prolaz meštanima koji žive uicima u kojima je obustavljen saobraćaj.

Palić
saobraćaj
kanalizacija

Slične vesti

Najnovije

17:54, Frissítve: 18:04

Ostaje jesenje vreme

Ovih dana ne možemo očekivati otopljavanje. Pred nama su vetroviti i kišoviti dani. Vikend može doneti topli front sa temperaturama i do 26 stepeni.

Najčitanije

Indijanski kamp u Čantaviru

Indijanski kamp je napravio jedan stariji bračni par iz Čantavira, u njemu sa svim rekvizitima tipičnim za indijansku kulturu.