Ugrás a tartalomra
police.hu/korábbi felvétel

Pronađen novi tunel kod Ašothaloma

2021.01.13
11:22
Forrás
Pannon RTV
Mađarska policija pronašla je novi tunel ispod srpsko-mađarske granice, u blizini mesta Ašothalom – saopštava policija Županije Čongrad-Čanad.

Portparol policije, Silvija Sabo, kaže da su pripadnici granične policije ispostave u Segedinu, nakon obilaska terena u utorak uveče, pronašli jedan tunel, u blizini mesta Ašothalom. Prolaz vodi ispod ograde na srpsko-mađarskoj granici. Nadležni organi će zatrpati tunel.

Policija je u sredu rano ujutro uhapsila i jednog krijumčara ljudima iz Crne Gore. U blizini mesta Ruža, policija je izvršila kontrolu jednog manjeg kamiona srpskih registarskih tablica, u kojem je pored šofera bilo i 25 migranata, koji tvrde da su iz Sirije. Protiv vozača je pokrenut kazneni postupak, zbog sumnje da je izvršio krivični delo krijumčarenje ljudi, dok su putnici kamiona vraćeni nazad, na drugu stranu ograde – rekla je portparol.

Ašothalom
tunel
migrant
ilegalni
podzemni

Najnovije

17:39, Frissítve: 18:33

Hleb Mađara

Dečji osmeh vredi više od svih para, kaže organizator, Savez agrarnih udruženja Vojvodine.

Najčitanije

Otvorena Vojvođanska rvačka akademija

Sportski objekat u Kanjiži ostvaren je uz podršku vlade Mađarske u visini od 2,9 miliona evra. Objekat je građevinski završen i opremljen, po planu do 10. avgusta biće okončani svi radovi na uređenju.