Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Proređenim polascima počinje da vozi „Subotica-trans"

2020.04.30
13:35
2020.04.30
13:43
Forrás
Pannon RTV
Naredne sedmice u Subotici autobusi će voziti sa manje polazaka po do sada uobičajenom redu vožnje koji važi za subotu.

Broj polazaka će se povećavati u skladu sa izmenama mera koje su na snazi, rekao je Žolt Feher Opletan za Panon RTV. Tehnički rukovodilac javnog preduzeća „Subotica-trans"  dodaje da za sada autobus mogu da koriste putnici koji imaju potvrdu da odlaze na posao.

U vozilima javnog prevoznika potrebno je pridržavati se strogih propisa, što će zbog kapaciteta biti veoma teško, objašnjava Žolt Feher Opletan: „Vozači će imati masku i rukavice. To tražimo i od putnika, i rukavice i masku. To je ono čega, kako smatram, svi mogu da se pridržavaju. Sa tim se obezbeđuje određena zaštita. Držanje odstojanja zavisi od toga sa kojim kapacitetima će krenuti industrija, i uopšteno radnici. Mi fizički nemamo taj broj rezervnih vozila da ujutru na svakoj liniji saobraćaju dva ili tri autobusa."

Subotica trans
Žolt Feher Opletan
autobus

Najnovije

14:02, Frissítve: 16:33

U Kanjiži otvoren Turistički informacioni centar

U kancelariji turisti mogu pronaći različite suvenire, odnosno lokalne proizvode, ali takođe mogu saznati i nešto više o turističkim potencijalima opštine. Centar je nastao kao rezultat saradnje lokalne samouprave, nevladinih organizacija i preduzetn
13:09, Frissítve: 16:24

Smotra narodne muzike i folklora u Pančevu

U Pančevu je održana Gradska smotra muzičkih i folklornih udruženja. U velikoj sali Kulturnog centra je svoj program brojnoj publici, koja se okupila u lepom broju, prikazalo deset udruženja, domova kulture i školskih amaterskih grupa.
12:31

Važna poruka za Srbiju

Važno je da građani ovog regiona i Srbije, uključujući i vojvođanske Mađare, osećaju da Evropska unija računa na njih – naveo je u svom saopštenju Andor Deli.

Najčitanije

Viktor Orban u Subotici jeo burek iz „Lipe"

Mađarski premijer, nakon što je učestvovao na polaganju kamena temeljca železničke pruge između Segedina i Subotice, i prijemu koji je organizovan nakon toga, sam je zatražio da odu na burek.

Da li može jedna fotografija?

Da li može jedna fotografija? – pod ovim naslovom Viktor Orban podelio je na društvenim mrežama video o poseti Subotici.

Aleksandar Vučić: „Ko sme, taj pobeđuje!"

„Ko sme, taj pobeđuje!" - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na mađarskom jeziku u Horgošu. Ovom rečenicom opisao je politiku mađarskog premijera Viktora Orbana prema Srbiji.

Vučić: Subotica se dinamično razvija

Predsednik Srbije je poručio: Građani Subotice mogu da se osećaju u privilegovanom položaju, jer je grad jedno od onih mesta gde se ulaže najviše novca.