Ugrás a tartalomra
Info TV/Csubrilo Zoltán

Proširuje se turistička ponuda Kanjiže

2019-09-17
18:01
Forrás
Pannon RTV
Sveobuhvatnije nego ikad pre Kanjiža se priprema za narednu turističku sezonu, te je održano dvodnevno savetovanje turističkih radnika.

U okviru obuke, učesnici su dobili informacije o „HelloKA" projektu i upoznali različite marketinške metode koje se koriste u turizmu. „Uveravamo se da su lokalna samouprava, turističke organizacije i samo stanovništvo potpuno otvoreni. Upravo radimo kampanju otvorenih vrata, zbog toga je i mogao da se ostvari ovakav projekat" kaže Marton Nađ, saradnik, Reklamna agencija „Positive Adamsky", Budimpešta.

Turistička ponuda Kanjiže neprestano se širi, postoje usluge na polju vodnog turizma, seoskog turizma, sportskog turizma i organizovanja manifestacija – naglasio je Robert Fejstamer, predsednik opštine Kanjiža. „Svugde je to bila potreba i problem, kako ih sve povezati, kako ih sve smestiti u jednu zajedničku turističku mapu, i kako može celokupna ponuda opštine Kanjiža da se pojavi tako da i oni kao pojedinačna ponuda imaju koristi jer je to njihova delatnost" kaže Robert Fejstamer, predsednik opštine, Kanjiža.

Na obuci koja se odvija u Regionalnom pedagoškom centru okupljeni su učesnici sa 13 naselja.

Kanjiža
turistička ponuda

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije