Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Themba Hadebe

Prvo zlato za Srbiju: Milica Mandić

2021.07.27
22:35
2021.07.27
22:43
Forrás
Pannon RTV
Srbija osvojila prvo zlato na Olimpijadi u Tokiju.

Prvo zlato sa ovogodišnje Olimpijade u Tokiju za Srbiju osvojila je Milica Mandić u tekvondu savladavši Li Da-bin iz Južne Koreje 10:6. U prvom krugu je rezultat bio 5:0, zatim 6:3, a zadnjem krugu je bilo tesno ali je naša Milica izašla kao pobednik. Ona je i u Londonu na Olimpijadi osvojila zlato, te je sa svojih 29 godina vlasnica dve zlatne kolajne.

Milica Mandić
zlato
medalja
olimpijada
Tokijo

Slične vesti

Najnovije

16:25, Frissítve: 16:39

Šire ostvarivanje prava nacionalnih zajednica

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Srbije je po četvrti put organizovalo sastanak povodom akcionog plana za period 2022-2025. godine. Pomenuti dokument bavi se ostvarivanjem prava nacionalnih manjina.
15:55, Frissítve: 16:01

Velika investicija stiže u Mađarsku

Najavili su najveću investiciju Mađarske do sada. Kineska kompanija „Contemporary Amperex Technology Co. Limited" (CATL), najveći svetski proizvođač akumulatora, u Debrecinu osniva svoju drugu evropsku fabriku.
17:06, Frissítve: 17:14

Ne odlaze dok ne dođe do napretka u pregovorima

Subotički traktoristi i dalje uporno nastavljaju borbu za ispunjenje svojih zahteva, a noć su proveli u blizini Gradske kuće. Poljoprivrednici očekuju povoljan razvoj situacije i napredak u pregovorima, a do tada se neće pomerita sa svojih sadašnjih

Najčitanije

Peti svetski susret Oromčana

Organizatori su pripremili šarolike programe za peti Svetski susret Oromčana održanog u subotu popodne, a za koji je vladalo veliko interesovanje.