Ugrás a tartalomra
YuEco

PU Subotica uručena dva policijska vozila od strane grada Subotice

2023.01.27
16:21
2023.01.27
16:27
Forrás
Panon RTV
Policijska uprava Subotica je dobila dva nova policijska automobila. Dva vozila su opremljena i sistemom za prepoznavanje registarskih tablica, te kamerama koje su prilagođene potrebama saobraćajne policije.

Grad Subotica je za nabavku i opremanje automobila izdvojila 8,3 miliona dinara.

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić je uručio načelniku PU Subotica Borivoju Mucalju ključeve dva nova automobila marke „Škoda Oktavia“. Gradonačelnik je rekao da ovim opremljenim vozilima nameravaju da pomognu policiji u vršenju nadzora u saobraćaju i sprečavanju saobraćajnih nesreća.

Stevan Bakić, gradonačelnik Subotice: „Ovim vozilima Grad Subotica želi da pomogne saobraćajnu policiju u preventivnom delovanju i adekvatnom sankcionisanju nesavesnih vozača. Čime dajemo mogućnost smanjenju saobraćajnih nezgoda, a sami tim, krajni cilj ovoga je čuvanje ljudskih života."

Vladan Gajić, načelnik odeljenja saobraćajne policije u PU Subotica, je zahvalio gradu i gradonačelniku na dobroj saradnji, što doprinose uspešnom radu policije.

Vladan Gajić, načelnik odeljenja saobraćajne policije u PU Subotica: "Radi se o vozilima koja su opremljena najsavremenijom opremom za trenutni policijski rad. Ovo će biti nešto što će nam mnogo olakšati i povećati našu produktivnost."

Od 8,3 miliona dinara koliko je izdvojeno za nabavku i opremanje automobila, 5,1 milion dinara je utrošeno za kupovinu dva automobila. Oprema je koštala 3.250.000 dinara. Grad Subotica je obezbedio dodatnih 336.000 dinara za dodatnu opremu vezanu za automobile.

policija
Subotica
vozila
Stevan Bakić

Najnovije

16:46

Ljudi iza kulisa

U okviru ciklusa razgovora „Behind the Scenes: umetnost iza kulisa”, viša kustoskinja Savremene galerije u Subotici Jasmina Vidaković razgovarala je sa Renatom Rudić, menadžerkom obrazovnog programa Otvorenog univerziteta u Subotici.

Najčitanije

Portal eAgrar neophodan!

Zahteve za subvenciju po hektaru poljoprivrednici mogu da podnesu do 15 maja. Rok za prijavu za premije za mleko je samo dve nedelje. Poznati su i rokovi ostalih subvencija. Podnošenje zahteva za novčane subvencije je moguće isključivo preko eAgrara.