Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Putevi u Novom Sadu i dalje zatvoreni

2022.08.15
17:09
2022.08.15
17:14
Forrás
Pannon RTV
Poljoprivrednici sedmi dan protestuju u glavnom gradu Vojvodine.

Trenutno su zatvoreni Petrovaradinski most, bulevar Mihajla Pupina, Jevrejska ulica sve do Futoške pijace. Poljoprivrednici čekaju rezultate pregovora sa Vladom Srbije koji su počeli u deset sati ujutru. Novosadski poljoprivrednici kažu da će, ako pregovori propadnu, proteste nastaviti.

Aleksandar Kojadinović, poljoprivrednik:
„-Niko nas ne čuje, niko ne reaguje. Trenutno traju neki pregovori u Beogradu ali imam informacije da ne uspeju da se dogovore.
- Kada ćete imati zvanične informacije, nešto konkretno?
- Ne znamo, zato što nema određeno vreme dokle traje sastanak, nego navodno će trajati dok ne odustanu ili dok se ne dogovore.
- Ako se ne dogovore, šta ćete preduzeti dalje?
- Ne znamo ni mi, jer se nadamo da će se dogovoriti pa da nećemo morati dalje, jer svi smo zauzeti svojim poslom, negde je žetva počela, negde se približava.”

traktor
blokada

Najnovije

15:55, Frissítve: 17:28

Sastali se Orban i Dodik u Budimpešti

Mađarski premijer Viktor Orban je primio u karmelićanskom samostanu Milorada Dodika, predsednika Republike Srpske. Viktor Orban je rekao da Mađarska na Bosnu i Hercegovinu i Republiku Srpsku gleda kao na svoje časne komšije.

Najčitanije

Dan bećara na Šupljaku

Kada se govori o Danu bećara na Šupljaku, onda je prva asocijacija dobro raspoloženje, ukusna hrana i mnoštvo zanimljivih dešavanja.