Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Putevi u Novom Sadu i dalje zatvoreni

2022.08.15
17:09
2022.08.15
17:14
Forrás
Pannon RTV
Poljoprivrednici sedmi dan protestuju u glavnom gradu Vojvodine.

Trenutno su zatvoreni Petrovaradinski most, bulevar Mihajla Pupina, Jevrejska ulica sve do Futoške pijace. Poljoprivrednici čekaju rezultate pregovora sa Vladom Srbije koji su počeli u deset sati ujutru. Novosadski poljoprivrednici kažu da će, ako pregovori propadnu, proteste nastaviti.

Aleksandar Kojadinović, poljoprivrednik:
„-Niko nas ne čuje, niko ne reaguje. Trenutno traju neki pregovori u Beogradu ali imam informacije da ne uspeju da se dogovore.
- Kada ćete imati zvanične informacije, nešto konkretno?
- Ne znamo, zato što nema određeno vreme dokle traje sastanak, nego navodno će trajati dok ne odustanu ili dok se ne dogovore.
- Ako se ne dogovore, šta ćete preduzeti dalje?
- Ne znamo ni mi, jer se nadamo da će se dogovoriti pa da nećemo morati dalje, jer svi smo zauzeti svojim poslom, negde je žetva počela, negde se približava.”

traktor
blokada

Najnovije

13:46, Frissítve: 18:45

Velike grupe migranata

Grupe migranata nalaze se u skoro svakom delu Subotice. Ilegalni migranti se u velikim grupana nalaze ne samo na šumskom delu već i u centru i prigradskom delu.

Najčitanije

Nova pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Ponovo se desila pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici kod Subotice. I ovaj put su avganistanski trgovci ljudima otvorili vatru - rekli su našem novinaru na licu mesta ilegalni migranti koji su u grupi pobegli iz šume.