Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Putno osiguranje ne pokriva lečenje pacijenata od koronavirusa

2020-05-20
19:10
2020-05-21
15:21
Forrás
Pannon RTV
Putno osiguranje ne pokriva inostrano testiranje na koronavirus ni lečenje od istog – rekao je Arpad Nađ Varjaš, nezavisni konsultant za osiguranje.

Kao što je naveo, osiguranje u svim slučajevim pokriva samo prvi pregled. Međutim, ako naknadna ispitivanja otkriju da imamo koronavirus, moramo se odmah vratiti kući, u protivnom moramo platiti lečenje. Znači, putno osiguranje ne pokriva samo lečenje. Savetnik je dodao da se situacija menja iz dana u dan. Za one koji putuju početkom leta, definitivno preporučuje sklapanje osiguranja i informisanje kod osiguravajućih društava o najnovijim dešavanjima.

Arpad Nađ Varjaš: “Kao idemo kod lekara, prvi pregled pokriva putno osiguranje. Nažalost, osiguravajuće društvo ne pokriva dalje lečenje koronavirusa, ni testiranje. Međutim, na prvom pregledu još ne znamo o čemu se radi i on je pokriven putnim osiguranjem.”

koronavirus
osiguranje

Slične vesti

Najnovije

17:45, Frissítve: 17:51

Umeće ručne žetve

Nebo je danas bilo naklonjeno stanovnicima Mužlje – uprkos promenljivom vremenu na parceli pšenice pored salaša Janoša Milera, uspeli su da održe 37. takmičenje u žetvi.

Najčitanije

U Malom Iđošu održan porodični dan

Sve zainteresovane, koji su u nedelju pre podne posetili porodični dan u Malom Iđošu, dočekali su raznovrsni programi, dečje igre i ukusni zalogaji.