Ugrás a tartalomra
91,5 FM

Radio emisija Muzičke želje na pauzi do jeseni

2017-08-12
22:11
2017-10-04
12:20
Nedeljno-popodnevna emisija Muzičke želje Pannon Radija je na letnjoj pauzi. Emisija se nastavlja sa emitovanjem u jesenjoj programskoj šemi, kao i jutarnji program i druge naše popularne emisije.

Emisija na jesen kreće u novoj formi, sa puno noviteta. Žužana Buzaš, voditeljka Muzičkih želja: “Ekipa radio emisije ide na zasluženi odmor, devojke idu na more. I ja sad koristim priliku da uzmem malo duži odmor i odem na more. Par nedelja nas nema.”

Slušaoci neće dugo čekati na nastavak emisije. Monika Kokai, voditeljka Muzičkih želja: “Vraćamo se na jesen, odmornije, svežije, i program će biti svežiji. Čekamo devojke da se vrate, neka se odmaraju.”

Sledeći mesec se obnavlja i nedeljno-popodnevna muzička ponuda na Pannon Radiju. Zoltan Brašnjo, zamenik glavnog urednika Pannon Radija: “Mnogi vole i slušaju ovu emisiju, i jedva čekaju početak programa, pa da krenu sa pozivima i sms porukama. Molimo slušaoce, da se malo strpe, do jeseni, kada krećemo u novom ruhu. Obećavamo da se vraćamo sa još većim izborom i još boljom muzičkom ponudom.”

Pratite naše vesti preko leta, da se na vreme informišete o promenama.

Radio Pannon
Muzičke želje

Most

12:57, Frissítve: 13:43

Megjelent A 100 leg... céglista

A Szerbiai Kőolajipari Vállalat volt a legnyereségesebb 2016-ban, a Szerbiai Villanygazdaság a legnagyobb, a Bambi konszern kapta a legjobb minősítést az országban.
12:46, Frissítve: 12:57

Nem haladnak megfelelően a Brexit-tárgyalások

Az eddigi haladás nem elég ahhoz, hogy tovább lehessen lépni a jövőbeli kapcsolatok kérdéseit érintő második tárgyalási szakaszra - mondták pénteki brüsszeli találkozójukon a bennmaradók.

Népszerű

Marihuana

Reske: Otkrivena droga u autobusu iz Srbije

Na graničnom prelazu Reske mađarski carinici otkrili su 10 kilograma marihuane u autobusu sa srpskim registracionim tablicama, koji je saobraćao prema Nemačkoj – saopštila je Mađarska Uprava.

Senta: SVM pobedio na izborima za MZ

U nedelju su održani izbori za mesne zajednice u opštini Senta. Građani su mogli da glasaju za kandidate, u sedam mesnih zajednica izabrani su novi saveti.