Ugrás a tartalomra

Radionice za zdraviji život

2021.06.13
18:34
2021.10.25
09:45
Forrás
Közlemény
Radionice projekta NATURAL HEALTH - Za zdravlje kroz zaštitu prirodnog nasleđa održana je u Kiskunfeleđhazi, u domu kulture „Mora Ferenc” od 7. do 12. juna.

Projekat se sprovodi u okviru Interreg-IPA programa prekogranične saradnje Mađarska-Srbija. Radionici su prisustvovali Fondacija EcoCenter, Društvo Intelektualaca Braća Tan i stručnjaci.

Tokom šestodnevnog programa, učesnici su podelili ideje i planove, a zatim na osnovu njih planirali program projekta. Interaktivni programi, prezentacije stručnjaka i dobre prakse organizovani su oko pet tema. Obrađene teme: Zdrava ishrana, Lekovito bilje, Lekovita moć vode, Sport i aktivnosti, Terapija discipline.

Natural Health workshop

 

Natural Health

Najnovije

12:47, Frissítve: 16:49

Ovako vide Mađare u svetu

Rihard Robert Kiš, dobitnik nagrade Prima Primissima za turističko novinarstvo, u ponedeljak posle podne u biblioteci „Jožef Atila“ u Kanjiži predstavio je četvrto prošireno izdanje svoje knjige „Ovako vide Mađare u svetu“.
15:55, Frissítve: 17:28

Sastali se Orban i Dodik u Budimpešti

Mađarski premijer Viktor Orban je primio u karmelićanskom samostanu Milorada Dodika, predsednika Republike Srpske. Viktor Orban je rekao da Mađarska na Bosnu i Hercegovinu i Republiku Srpsku gleda kao na svoje časne komšije.

Najčitanije

Dan bećara na Šupljaku

Kada se govori o Danu bećara na Šupljaku, onda je prva asocijacija dobro raspoloženje, ukusna hrana i mnoštvo zanimljivih dešavanja.