Ugrás a tartalomra
Pixabay/athree23

Registrovano nešto više od 200 novozaraženih od korona virusa

2022.05.28
17:29
Forrás
covid19.rs
U Srbiji je u jednom danu registrovano 217 osoba zaraženih korona virusom. Od 5.203 tesirana lica bilo je toliko pozitivnih.

Jedna osoba je preminula od komplikacija uzrokovanih virusom.

U međuvremenu, broj zaraženih korona virusom koji se nalaze na lečenju u bolnici je smanjen ispod 200. Hospitalozovano je 190 pacijenata, od kojih je 11 osoba priključeno na respirator.

korona virus
Srbija

Najnovije

12:51

Omladinski kamp u Senti

U Senti je u izvanrednoj atmosferi realizovan od strane senćanskog Istorijskog arhiva i Nacionalnog istorijskog spomen-parka u Opustaseru zajednički priređeni kamp namenjen mađarskim i vojvođanskim srednjoškolcima.
18:09, Frissítve: 19:56

TSC brusi formu pred početak sezone

Fudbaleri iz Bačke Topole su do sada bili na pripremama u Sloveniji, gde su odigrali nekoliko utakmica. U ekipi su i dalje velika očekivanja, njihov cilj je da sledeće sezone prvenstvo završe na trećem mestu.

Najčitanije

Svetski poznati lanac robnih kuća u Senti

Građevinski radovi su u punom jeku u Senti, na mestu nekadašnje autobuske stanice, gde jedan od najpoznatijih svetskih lanaca robnih kuća otvara svoj novi tržni centar.

Jutros pucnjava u šumi na Makovoj Sedmici

Jake policijske snage i hitna pomoć su izašle na lice mesta. Kako Panon RTV nezvanično saznaje, došlo je do međusobnog obračuna migranata, više osoba je povređeno. Naš članak se stalno ažurira!