Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Rekreativni centar u Adi proširuje se na plivački bazen

2023.03.28
12:24
2023.03.28
16:44
Forrás
Panon RTV
U kupalištu u Adi realizuju se nove investicije.

Sve popularniji velnes centar u Adi proslavio je godinu dana od otvaranja Rekreativni centar „Adica“ u Adi u januaru je posetilo osam hiljada gostiju, a tokom februara bilo je i dana kada je u centru bilo i 600 kupača. 

Pored postojećih bazena sa termalnom vodom, finskom saunom, parnim i penušavim bazenom, planiraju dalje investicije kako bi gostima poboljšali ponudu – najavio je Tibor Juhas, direktor Rekreativnog centra „Adica“ u Adi.

„Potpisali smo ugovor sa nadležnim ministarstvom na osnovu kojeg će nas podržati u tome da velnes centar jednim hodnikom sa podnim grejanjem povežemo sa najbližim otvorenim bazenom. Na taj bazen postavićemo jedan vazdušni balon, a oko bazena ćemo takođe ugraditi podno grejanje. To znači da ćemo imati mnogo više prostora za goste, jer je ovaj bazen dimenzija 25 puta 12,5 metara, i naši posetioci će moći da odšetaju do tog bazena u kojem mogu da plivaju“ rekao je Tibor Juhas, direktor Rekreativnog centra „Adica“ iz Ade. 

Ada
velnes centar
Tibor Juhas
bazen

Najnovije

15:27, Frissítve: 17:13

Svetski dan bez duvana

Dnevno od raka pluća u Srbiji umire 13 ljudi, a 90 odsto njih su pušači. Danas se obeležava Svetski dan bez duvana. Srbija se po broju pušača nalazi na petom mestu u Evropi.

Najčitanije

Turistički letovi balonima

Projekat Srpska Kapadokija ima izuzetan turistički značaj ne samo za lokalnu samoupravu Inđije već i za Srbiju i ceo region, kažu nadležni.

10. Kanjiški dani vina

Kanjiški dani vina obeležavaju ove godine značajan jubilej. Manifestacija se ovog vikenda po deseti put organizuje u Kanjiži, koju je već u petak uveče posetilo više stotina ljudi.