Ugrás a tartalomra
plakát
Pannon RTV/Raffai Csaba

Roka Fest na Rokinom salašu

2018-07-07
16:01
Forrás
Pannon RTV
U petak je započeo Roka Fest pod sloganom “Pokaži svoje pravo lice”, koji posetiocima salaša tokom dva dana nudi promociju knjiga, izložbe slika i koncerte.

Vreme je pogodovalo mladima željnim zabave na Rokinom salašu, i uprkos prognozama,  prijatno vreme je dočekalo posetioce na obali Ludaškog jezera. Gostima je obezbeđeno prijatno i uređeno okruženje bez insekata, pogodno za kampovanje. Mladima ovu povoljnu, ali sadržajnu zabavu organizuju studenti, sada već treću godinu za redom. Na raznim lokacijama su organizovane radionice za moderan ples, izradu stripova i preko trideset različitih društvenih igara.

képkiállítás

Kao najuzbudljivija igra pokazala se interaktivna igra lavirint ličnosti, u kojoj su mladi mogli duboko pogledati u dušu. Ispod šarenih kišobrana glavna organizatorka Roka Festa Žofi Hulo je rekla da su dve pozornice obezbeđene mladima željnim zabave, za izložbe slika, promociju knjiga i održavanje koncerata.
 

“Ono što je jako uzbudljivo, jeste lavirint ličnosti, koji su naši volonteri i ekipa za dekoraciju montirali od čaršafa na koje svi mogu slikati stvari koje proizlazile iz njihovih ličnosti. Posetioci koji budu dolazili na festival, takođe mogu oslikati čaršafe i tako iskazati svoju ličnost”, rekla je glavna organizatorka Roka Festa Žofi Hulo.

Na dan otvaranja festival je posetilo oko 100 mladih.

Róka Fest
“Pokaži svoje pravo lice”

Slične vesti

Najnovije

Najčitanije

Otvorena je granica prema Srbiji

Srbija je od danas otvorila svoje granice za putnički saobraćaj koji ulazi u našu zemlju. To znači da više nije potreban negativni test na koronavirus i ne postoji nikakva obaveza za izolaciju.