Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Raffai Csaba

Roka Fest na Rokinom salašu

2018.07.07
16:01
Forrás
Pannon RTV
U petak je započeo Roka Fest pod sloganom “Pokaži svoje pravo lice”, koji posetiocima salaša tokom dva dana nudi promociju knjiga, izložbe slika i koncerte.

Vreme je pogodovalo mladima željnim zabave na Rokinom salašu, i uprkos prognozama,  prijatno vreme je dočekalo posetioce na obali Ludaškog jezera. Gostima je obezbeđeno prijatno i uređeno okruženje bez insekata, pogodno za kampovanje. Mladima ovu povoljnu, ali sadržajnu zabavu organizuju studenti, sada već treću godinu za redom. Na raznim lokacijama su organizovane radionice za moderan ples, izradu stripova i preko trideset različitih društvenih igara.

Pannon RTV/Raffai Csaba

Kao najuzbudljivija igra pokazala se interaktivna igra lavirint ličnosti, u kojoj su mladi mogli duboko pogledati u dušu. Ispod šarenih kišobrana glavna organizatorka Roka Festa Žofi Hulo je rekla da su dve pozornice obezbeđene mladima željnim zabave, za izložbe slika, promociju knjiga i održavanje koncerata.
 

“Ono što je jako uzbudljivo, jeste lavirint ličnosti, koji su naši volonteri i ekipa za dekoraciju montirali od čaršafa na koje svi mogu slikati stvari koje proizlazile iz njihovih ličnosti. Posetioci koji budu dolazili na festival, takođe mogu oslikati čaršafe i tako iskazati svoju ličnost”, rekla je glavna organizatorka Roka Festa Žofi Hulo.

Na dan otvaranja festival je posetilo oko 100 mladih.

Róka Fest
“Pokaži svoje pravo lice”

Slične vesti

Najnovije

15:10, Frissítve: 15:20

Centar znanja holističke medicine

U okviru projekta NATURAL HEALTH - Za zdravlje kroz zaštitu prirodnog nasleđa
formiran je Centar znanja. Centar znanja je dvojezična studija koja karakteriše trenutno stanje pogođenih područja u oblasti holističke medicine.
14:48, Frissítve: 16:49

Migranti ne odustaju

Brojni migranti u okolini Horgoša i dalje su uporni i po svaku cenu žele da stignu do Evropske unije. Meštani strahuju da će se sa dolaskom hladnog vremena migranti naseliti gde god je moguće.
17:13, Frissítve: 16:47

Groblja u svečanom ruhu

Prvi novembar je praznik Svi sveti, a dan kasnije, 2. novembar je Dan mrtvih. Tada se ukrašavaju večna počivališta, sveće osvetljavaju nadgrobne bašte, i mnogi se prisećaju svojih najmilijih koji više nisu živi.
16:15

Kovid propusnice u praksi

Tokom vikenda je trajao probni rok u vezi sa kovid propusnicama, pa inspektori tada još nisu kažnjavali, ali su zato upozoravali sve one koji su učestvovali u žurkama.

Najčitanije

Ribokradice, čuvajte se!

Šest brodova i šest terenskih vozila stiglo je u novosadsku ribočuvarsku služba pri JP „Vode Vojvodine" . Danas u podne porinuti su brodovi.

Važna poruka za Srbiju

Važno je da građani ovog regiona i Srbije, uključujući i vojvođanske Mađare, osećaju da Evropska unija računa na njih – naveo je u svom saopštenju Andor Deli.