Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Ádám

Rvači „Potisja" od septembra mogu da treniraju u akademiji

2021.07.22
15:52
2021.07.22
20:27
Forrás
Pannon RTV
Vojvođanska rvačka akademija biće sedište lokalnog Rvačkog kluba „Potisje". Članovi kluba raduju se mogućnosti koja im je data da se u savremenim uslovima pripremaju za domaće i međunarodne borbe.
Pannon RTV/Molnár Ádám

Članovi rvačkog kluba iz Kanjiže vide da akademija pruža mnogo novih mogućnosti, jer sa jedne strane mogu da vežbaju u savremenim uslovima, a sa druge strane mogu da se pripremaju zajedno sa čuvenim domaćim i stranim rvačima.

„Vidim veliki potencijal u tome kako za male rvače, za mlade, tako i za starije, jer će biti mnogo više trenera, koji mogu da pomognu i pokrenu naše karijere. Osim toga, ovde je mnogo tegova i mašina u teretani, i na tome može da radimo na snazi, i sve to nam pomaže" kaže Botond Rekecki, rvač, član Rvačkog kluba „Potisje" iz Kanjiže.

Pannon RTV/Molnár Ádám

Zahvaljujući treninzima u akademiji rvači se nadaju i da će pridobiti i novo članstvo.

„Nadam se da će biti više dece, više početnika, više prijavljenih. Biće veća popunjenost, dakle imaćemo i više takmičara. Drugo, ovde će biti svi uslovi za to da možemo da obavljamo kvalitetan rad, dakle strunjača će uvek biti raširena, biće moguće vežbati i pre i popodne. Svaki teg, sauna, dakle sve što je potrebno za dobro vežbanje, biće na jednom mestu" kaže Šandor Ujhelji, trener Rvačkog kluba „Potisje" u Kanjiži.

Klub trenutno ima oko 50 članova.

Potisje
Kanjiža
rvač
Rvačka akademija

Najnovije

16:59, Frissítve: 17:26

Karavan „Izađi mi na teglu" gostovao u Velebitu

Na jedan dan Velebit je postao glavni grad ajvara. Takmičenje u pripremi ajvara organizovano je šesti put. Polufinale takmičenja ove godine biće organizovano u 12 naselja širom Srbije. Najbolji učesnik ovdašnjeg takmičenja učestvovaće u finalu, 9. ok
16:17, Frissítve: 16:35

Biciklom oko Bačkotopolskog jezera

Kao i svake godine, serija programa održanih povodom obeležavanja Dana Bačke Topole, i ove godine je završena porodičnom biciklističkom turom. Danas pre podne okupilo se oko 150 biciklista, kako bi zajedno vozili oko Bačkotopolskog jezera.

Najčitanije

Izgorela automehaničarska radionica u Subotici

Vatrogasci su odmah stigli na lice mesta, ali su mogli samo da zaštite okolne objekte. U požaru niko nije povređen, ali je šteta totalna. Nadležni kažu da nije posredi ljudska greška, već kratak spoj.